Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve."— Transkript prezentace:

1 JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM

2 JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve třetím/čtvrtém ročníku medicíny.  Dobrý den, dovolte, abych se vám představil/a, jsem…  Mluvím norsky/řecky/německy/anglicky/španělsky…  Česky se učím už tři roky na fakultě.  Jsem cizinec/cizinka.

3 JAK MLUVIT  Prosím, můžete mluvit pomalu/pomaleji?  Mohl/a byste to zopakovat /říct ještě jednou?  Mohl/a byste mluvit nahlas?  Promiňte, neslyšel/a jsem dobře.  Promiňte, nerozuměl/a jsem dobře.  Omlouvám se, nerozuměl/a jsem.

4 JAK SE ZEPTAT  Můžu se vás na něco zeptat?  Mohl/a bych se vás na něco zeptat?  Můžu vám dát pár otázek?  Vadilo by vám, kdybych vám dal/a pár otázek?  Myslíte, že vám můžu dát pár otázek?  Můžeme si chvíli popovídat?  Měl/a byste na mě chvíli čas?  Mohli bychom chvíli mluvit o vaší nemoci?

5 DŮVOD HOSPITALIZACE  Proč jste v nemocnici?  Znáte důvod hospitalizace?  Víte, proč vás hospitalizovali?  Proč vás přijali do nemocnice?

6 DOBA HOSPITALIZACE  Jak dlouho jste v nemocnici?  Jak dlouho jste hospitalizovaný/á?  Odkdy jste tady?  Kdy vás přijali?  Kdy jste byl přijat do nemocnice?


Stáhnout ppt "JAK KOMUNIKOVAT S DOSPĚLÝM PACIENTEM. JAK SE PŘEDSTAVIT  Dobrý den, jsem ….. Studuji na třetí lékařské fakultě,. Studuju všeobecné lékařství. Jsem ve."

Podobné prezentace


Reklamy Google