Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu."— Transkript prezentace:

1 Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu toho moc zajímavého, ale když si chcete najít nějakou zábavu, tak si zde najdete, na co máte chuť. Mně se zde nejvíce líbí kopec Jazýček, který leží na Ohradě. Je zde klid na přemýšlení a okolo něj je les, ve kterém se dá najít několik druhů jedlých hub, ze kterých se u nás doma dělá dobrá polévka. Dále se mi líbí Panská zahrada u Vsetínského zámku. Moc lidí tudy nechodí a na podzim se to tu kaštany jen hemží.

2 MG Vsetín Masarykovo gymnázium Vsetín pro mne bylo jasnou volbou, jelikož jsem ještě nevěděl co by mně bavilo a také mě zde tlačila sestra, která své studium zde zrovna končila. Když říkala, že tady bude zábava a že učitelé nejsou tak hrozní, nevěřil jsem jí. Teď už ale vím, že měla pravdu a jsem rád, že jsem šel zrovna sem.

3 Zlínský kraj Na Zlínském kraji se mi nejvíce líbí Zlín. Je zde Skoro všechno. Od obchodů, přes kino, až po kvalitní zubaře. Já osobně jezdím k paní doktorce Sekaninové, která svou práci dělá poctivě a dobře, a proto i když vím, že mě návštěva u ní bude bolet, tak se sem těším, protože můžu zapomenout na bolest na příklad ve Zlatém jablku.

4 Morava Morava je typická pro své vinice. Vznikají zde ta nejlepší vína v Česku. Mně osobně vína nechutnají, ale slyšel jsem to. Jinak jsou zde krásné památky. Pro příklad uvedu Lednicko-Valtický areál, kde jsem byl na cyklisťáku. Bylo nepěkné jet okolo vinic a nemoct si sesednout z kola a utrhnout si pár hroznů.

5 Česká republika Když se řekne Česká republika, představím si Prahu, konkrétně Karlův most nebo Václavské náměstí. Jednoduše památky srdce Evropy. Sice památky rád nikterak nemám, ale dokážu je ocenit.

6 Evropa V Evropě jsou nejrůznější památky a zajímavá místa . V Řecku chrámy zasvědcené bohům, v Itálii Šikmá věž nebo třeba větrné mlýny v Holandsku.

7 planeta Země Na celičké Zemi jsou nezajímavější lidé.Každý je jedinečný a přesto jsme všichni naprosto stejní. Každý se snaží být jedinečný, ale to je teď moc mainstream. Lepší je se nelišit!

8 Zdroje fotek _muzeumobject.jpg vsetin.jpg hnanice9.jpg velka.jpg


Stáhnout ppt "Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu."

Podobné prezentace


Reklamy Google