Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

John Irving Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "John Irving Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí."— Transkript prezentace:

1 John Irving Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí

2 John Irving Svět podle Garpa

3 "A když si pomyslím, že jsem se na tebe chodil dívat, jak hraješ!" řekl jednou John Wolf Robertě. "Ještě teď mě můžeš vidět, jak hraju," odpověděla Roberta. "Já myslím ragby," řekl Wolf. "Jsou lepší věci než ragby," poznamenala Roberta. "Ale ty děláš dobře tolik věcí," řekl jí John Wolf. "Chá!" "Opravdu Roberto." "Všichni chlapi jsou lháři," prohlásila Roberta Muldoonová a dobře věděla, že je to pravda, protože sama kdysi byla chlap.

4 Seznam použitých pramenů: www.cesky-jazyk.cz www.zivotopisy.cz John Irving Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí


Stáhnout ppt "John Irving Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí."

Podobné prezentace


Reklamy Google