Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

© Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Webové služby představují sadu standardů umožňující komunikaci aplikací bez ohledu na platformu, na které jsou provozovány.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "© Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Webové služby představují sadu standardů umožňující komunikaci aplikací bez ohledu na platformu, na které jsou provozovány."— Transkript prezentace:

1 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Webové služby představují sadu standardů umožňující komunikaci aplikací bez ohledu na platformu, na které jsou provozovány. Vyjdeme z uživatelských požadavků, který využívá webových služeb ve formě otevřeného komunikačního média Další postup spočívá v postupné transformaci těchto požadavků do určitého SW řešení Modelování webových služeb v UML

2 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Firemní proces pro externí Help Desk (podle metodiky Select Perspective) Událost Ukončení procesu Elementární proces Přerušení procesu

3 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Use Case diagram odvozený z modelu procesů

4 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Object Sequence diagram (scénář činností)

5 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Model tříd na úrovni rozhraní a packages

6 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Tvorba služby – návrh rozhraní

7 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Návrh interakce realizující webovou službu

8 © Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Sesazení řešení z připravených služeb


Stáhnout ppt "© Doc. Miniberger, BIVŠ UML modelování Webové služby představují sadu standardů umožňující komunikaci aplikací bez ohledu na platformu, na které jsou provozovány."

Podobné prezentace


Reklamy Google