Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Spišská Nová Ves Kulturní a sportovní vyžití. Kulturní vyžití, aneb divadlo forever… Pro případ, že nevyznáváte zrovna dunící prostory diskoték, nebo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Spišská Nová Ves Kulturní a sportovní vyžití. Kulturní vyžití, aneb divadlo forever… Pro případ, že nevyznáváte zrovna dunící prostory diskoték, nebo."— Transkript prezentace:

1 Spišská Nová Ves Kulturní a sportovní vyžití

2 Kulturní vyžití, aneb divadlo forever… Pro případ, že nevyznáváte zrovna dunící prostory diskoték, nebo zakouřené prostory hospod nemusíte být nešťastni, že se ve Spišské budete nudit. Určitě ne! O zábavu se Vám postará Spišské divadlo s bohatým programem! K dostání je také nějaký ten obraz v galérii Spišská Nová Ves. Náměty se mění přibližně po čtrnácti dnech vždy se vstupem nového umělce. V parných dnech je zde také amfiteátr a mnoho akcí na některém z náměstí. Je libo něco trochu modernějšího? Nebojte, spišská kina Mier nebo Baník Vám pozvednou náladu jakýmkoliv žánrem. V kině Mier se dokonce koná Filmový klub, no není to skvěle.

3 Neradi divadlo? Nevadí! I s tím si poradíme Hrajete rádi kulečník? Tak to pro Vás v Biliard klubu bude určitě zajímavé. Grill Bar nabídne něco dobrého k snědku a Pivnice Žába Vám dá na výběr z mnoha druhů piv… Rádi muziku? Rock Pub II. Je slibně vyhlížející místo. Taktéž ICE Bar. A kde že to? Z větší části na zimní ulici, už se tam všichni těšíme Pro přívržence Itálie je tu také jedna dobrá zpráva – na výběr je zde z pěti pizzérií. Mňam…


Stáhnout ppt "Spišská Nová Ves Kulturní a sportovní vyžití. Kulturní vyžití, aneb divadlo forever… Pro případ, že nevyznáváte zrovna dunící prostory diskoték, nebo."

Podobné prezentace


Reklamy Google