Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky."— Transkript prezentace:

1 Co se chystá

2  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky - středa 20:00 hod.  PŘIHLAŠOVÁNÍ NA TRÉNINKY

3  V Evropě existují dvě další dračí taneční skupiny  Pokusíme se je oslovit a pozvat na vystoupení  V první fázi jako host na náš Pražský dračí podzim  Plán do budoucna – Evropské mistrovství v dračím tanci (v rámci festivalu, nebo samostatná akce)

4  Na dosud volných doménách  Dragondance.cz a dracitanec.cz  Samostatná prezentace fotek, videí a dalších informací o dračím tanci  Je nutné vyřešit problém? Jak se bude naše taneční skupina jmenovat?  (v současné době jsme – Skupina dračího tance při Pražském klubu dračích lodí)

5 Pražský karneval Karneval v duchu 18. století, masky, bály, průvody masek.

6  Sobota 13.2. – Crystall Ball – bál v maskách o půlnoci dračí tanec na konci tance odvedeme přítomné masky do „asijského salónu“ Máme přislíben i vstup na vlastní crystall Ball, který se koná v Clam-Gallasově paláci.

7  Úterý 16.2. Candellion – slavnost lampionů, hromadné vypouštění thajských luceren. Na Vltavě by měly jezdit lodičky - Naše zapojení – dračí tanec (sestava)? a projížďky na dračích lodí pod Karlovým mostem - Toto je dobrovolné, ale vzhledem k mediální propagaci je to dobré. NAVÍC – Příští rok by měl být zaměřen na Asii. Tedy pro nás je to propagace.

8  Dračí web slouží jednak pro informování členů klubu – vedení, trenér, šéf závodů.  Dále pro sdílení informací (zážitků) mezi členy klubu.  Každý se může zúčastnit tvorby webu a mnozí to od Podzimního sletu udělali – chtěl bych jim všem jmenovitě poděkovat…

9 Díky Laco!

10  Přispívat do diskuze  Hlásit se na akce  Psát články (zeptejte si Milhauze)  Vymýšlet náměty co napsat, co přidat, co změnit  Přidávat fotky na FTP (Kdo ví, jak se tam dostane, ať se přihlásí)  Stále hledáme člověka (i víc) kteří se postarají o galerii


Stáhnout ppt "Co se chystá.  Během zimního tréninku dokončíme nácvik druhé taneční sestavy – předpokládaná premiéra na Prague Dragon Autumn  Stále platí tréninky."

Podobné prezentace


Reklamy Google