Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I7- 10. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I7- 10. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"— Transkript prezentace:

1 INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I7- 10

2 ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive Praktikum z informatiky v 7. ročníku, oblast Informační a komunikační technologie. Doplněno o úkoly. Zaměřeno na práci s počítačem a využití informací z internetu. Materiál lze využít pro společnou práci ve třídě pomocí dataprojektoru nebo na interaktivní tabuli.

3 Ohraničení textu odstavce Chceme-li vytvořit tabulku nebo označit důležitou část textu - odstavec. Nástroj nalezneme zde.

4 Ohraničit lze celý odstavec „dokola“ – tzv. rámeček nebo pouze po vybraných stranách.

5 Úkol: Zvýrazni tabulkou – černý rámeček - důležitou matematickou definici. Textový soubor nalezneš ve své složce. Viz příklad :

6 Zdroje obrázků: Obrázky na snímcích č.3 a 5 v této prezentaci byly vytvořeny nástrojem snímek obrazovky ze sady MS Office – pořídil autor prezentace


Stáhnout ppt "INFORMATIKA 7 Odstavec V. III2 - I7- 10. ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,"

Podobné prezentace


Reklamy Google