Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_32_INOVACE_14,čj. má Rex blechy. Malá Eliška krásně maluje. Pes Kluci hrají fotbal. padá listí. Na podzim Včera lupiči vykradli banku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_32_INOVACE_14,čj. má Rex blechy. Malá Eliška krásně maluje. Pes Kluci hrají fotbal. padá listí. Na podzim Včera lupiči vykradli banku."— Transkript prezentace:

1 VY_32_INOVACE_14,čj

2 má Rex blechy. Malá Eliška krásně maluje. Pes Kluci hrají fotbal. padá listí. Na podzim Včera lupiči vykradli banku.

3 na klepe vrata. Starý dědeček chová králíky. Zima Mamka peče koláče. běhají děti. Mezi domy Zítra pojedeme na výlet. konec

4 Postav svou barevnou stěnu. Cihličky stejné barvy tvoří jednu větu – jeden řádek zdi. Kliknutím na slovo jej posuneš na zeď. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 14 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Postavíme zeď – skládání vět Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM využijete při procvičení skládání české věty z náhodně nabídnutých slov. Žáci vyberou slovo, které se jim hodí do věty a kliknutím se jim přesune na požadované místo ve zdi. ANOTACE Zpět na úvod


Stáhnout ppt "VY_32_INOVACE_14,čj. má Rex blechy. Malá Eliška krásně maluje. Pes Kluci hrají fotbal. padá listí. Na podzim Včera lupiči vykradli banku."

Podobné prezentace


Reklamy Google