Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová."— Transkript prezentace:

1

2 Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová

3 1.Kapitola Jednou v jednom stavení žil pejsek Puntík se svou maminkou a Svými bratry a sestrami. Puntík se jmenoval proto, že měl na Hrudi jeden bílý puntík. Puntík ten puntík ale vůbec neměl rád. Byl moc nešťastný, protože si ho ostatní sourozenci kvůli němu Pořád dobírali a nechtěli si s ním kvůli tomu hrát. Puntík byl Moc nešťastný.,,Všichni bráškové a sestřičky jsou celí krásně Černí nebo hnědí jen já mám takový ošklivý puntík. A ještě Takové protivné jméno které mi ho pořád připomíná.“

4

5 2.Kapitola Jednou v létě se štěňátka rozhodla, že si půjdou hrát za dům Na louku. Puntík chtěl jít s nimi, ale oni ho mezi sebou nechtěli. Nakonec mu však dovolili, aby šel a tak se všichni rozloučili s Maminkou, slíbili, že budou brzy doma a šli. Cestou si zpívali, Poskakovali a hráli si.

6 Pokračování 2.kapitoly A jak tak si hrály, ani jeden si z nich nevšiml, že se začalo Stmívat, když najednou černočerná tma. Štěňátka se vyděsila.,,Co teď?“,,Co teď?“,,Co teď?“ Volalo jedno přes druhého. Všichni dostali ohromný strach. V křoví pořád něco šustilo a Štěňátka se bála, že si pro ně jdou ošklivá strašidla.

7 3.Kapitola Všichni se chtěli vrátit domů, ale byli moc, moc daleko a v té tmě neviděli na cestu. Když najednou se ukázal malý paprsek světla Který je dovedl domů. A ten paprsek, ten paprsek byl ten puntík Puntíka, a to ho Puntík tak neměl rád. A když vyrostl stal se Vůdcem smečky a vždy svítí na cestu svým štěňátkům.

8


Stáhnout ppt "Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová."

Podobné prezentace


Reklamy Google