Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Situační prevence -parkoviště- ● Cílem projektu je snížení majetkové kriminality – krádeže motorových vozidel a věcí z nich. ● Cílovou skupinou jsou majitelé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Situační prevence -parkoviště- ● Cílem projektu je snížení majetkové kriminality – krádeže motorových vozidel a věcí z nich. ● Cílovou skupinou jsou majitelé."— Transkript prezentace:

1 Situační prevence -parkoviště- ● Cílem projektu je snížení majetkové kriminality – krádeže motorových vozidel a věcí z nich. ● Cílovou skupinou jsou majitelé aut a jejich rodinní příslušníci. ● Zřízení parkoviště je vhodné v místech vysoké kumulace automobilů. ● Dotaci je možno obdržet pouze na parkoviště jehož provoz je pro občany bezplatný!

2 Situační prevence -parkoviště- Doporučení ● Vhodné umístění v dané lokalitě (aby nevytvářelo novou krimi zónu, zajištění dopravní dostupnosti), ● Parkoviště musí být oplocené a osvětlené s denní a noční ostrahou (pracovník obce či firmy, provozní řád, kontrolní činnost). ● Parkoviště mohou mít přesně a jasně označena jednotlivá stání (např. čísla, registrační značky, uzamykatelné výsuvné stojany).

3 Situační prevence -parkoviště- Doporučení ● Vjezd a výjezd parkoviště je osazen příčnými zpomalovacími pruhy a informačními tabulemi. V areálu parkoviště je příslušnou dopravní značkou snížena rychlost např. na 20km/hod. ● Ovládání vjezdové brány může být například pomocí čtečky karet, čipů, vysílače informace, vyhodnocení z kamerového systému (v databázi jsou pouze vozidla, která mají oprávnění vjet a vyjet z parkoviště) a pověřeným pracovníkem obce nebo firmy.

4 Situační prevence -parkoviště- Doporučení ● Parkoviště může být zabezpečeno kamerovým systémem s výstupem na obecní policii či s možností propojení do společných televizních antén okolních domů.


Stáhnout ppt "Situační prevence -parkoviště- ● Cílem projektu je snížení majetkové kriminality – krádeže motorových vozidel a věcí z nich. ● Cílovou skupinou jsou majitelé."

Podobné prezentace


Reklamy Google