Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka"— Transkript prezentace:

1 Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Ve věku 90 let zemřel český výtvarník, ilustrátor a režisér animovaných filmů Zdeněk Miler. Zdroj: Protože Krteček i ostatní krásné ilustrace tohoto pána procházejí dětstvím asi všech českých dětí, rozhodli jsme se napsat jemu a Krtečkovi dopis.

2 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Já jsem se na Krtečka dívala jednou a někdy i víckrát denně. Jednou se mi přihodilo, že moje neteř nechtěla spát, tak jsem jí přečetla kousek a pořád se dívala na ty obrázky a potom usnula. A já jsem se na Krtečka dívala večer, když jsem šla spát. Ve škole jsme měli Matematiku v první třídě a v ní byly obrázky Krtečka. Vaše Sabina 4. roč.

3 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Vaše knížky líbí. Nejvíc se mi líbí Krtek a raketa, O líné holce a Jak Krtek uzdravil Myšku. Váš Fanda 2. roč.

4 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, ty Vaše knížky se mně moc líbí a já mám ze všech nejraději Krtek a raketa. A doma mám od Vás spoustu cédéček a knížek. Jste moc dobrý ilustrátor. Můj mladší brácha Vaši knížky miluje, škoda, že už jich nebude víc. Vaše Terka V. 4. roč.

5 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, strašně se mi líbí knížka O líné holce. Na vašich knížkách se mi líbí, že je při nich sranda, ve škole máme knížku O líné holce a Krtek a raketa. Když jsem byla malá, tak jsem měla pexeso s Krtkem. Karolínka 2. roč.

6 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Vaše knížky o Krtečkovi jsou moc zábavné, zajímavé a krásné. Mně se moc líbila Jak Krtek uzdravil Myšku. Škoda, že už nenapíšete další knížku. Ale to nevadí, jsou tu aspoň ty ostatní hezké knížky. A hodně, hodně se mi líbí Vaše obrázky. Vaše Sárka 5. roč.

7 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere a Krtečku, Měl jsem Vás moc rád. Vaše knížky byly hezké a máme Vás rádi s Verčou a taťkou i mamkou i s Terezkou děkujeme za Vaše knížky a všechny díly. Váš Lukáš 2. roč.

8 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Vaše knížky jsou pěkné a jiné. Třeba O líné holce, Krtek a raketa a ostatní. Ty se mi líbí a jsou hezké. Mile Šimon 4.roč.

9 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Měla jsem ráda vaše knížky a mám je ráda doteď. Mám knížky Krteček a sněhulák, Krtek a kalhotky. Mám i povlečení s Krtkem a plyšáky. Když jsem byla nemocná, tak mě Krteček postavil na nohy. Doufám, že se máte v nebíčku dobře. Vaše Kristýnka 4.roč.

10 1.prosince 2011Lichkov Můj milý Krtečku, Četla jsem Tvoji knížku Krtek a raketa. Moc se mi líbila a i ostatní. Krteček byl moje nejoblíbenější knížka a mám i dévédéčka. A hodně knížek, maminka mi kupovala pořád Krtečka. Krteček a televize, Krteček a autíčko a tak dál. Líbil se mi, protože byl srandovní a dobrodružný. Tvoje Gabča

11 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere a milý Krtečku, Moc se mi líbí Vaše knížka Jak Krtek uzdravil Myšku. Mám taky jednu z Vašich knížek Krtek a kalhotky. Jsem moc smutná, že jsi v nebíčku, ale mám tě moc ráda. Tvoje Nikolka 2. roč.

12 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Mně se líbil Krtek a kalhotky, Krtek a raketa, a O líné holce. Erika 2. roč.

13 1.prosince 2011Lichkov Milý Krtečku, Mám ráda knížky s Tebou, doma mám knížku Krtek a televize a dvě DVD. Na DVD mám nejraději Krtek a zápalky. Mám s Tebou dvě puzzle a jedno povlečení. V dětství jsem Tě měla nejradši. Koukala jsem se na video, jak jsi letěl do vesmíru. V tý raketě Ti to fakt sekne. Tvoje Terka P. 5. roč.

14 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Líbily se mi Vaše knížky. A nakreslil jste jich hodně. Jste hodně známý a Krteček taky. Mám od vás hodně knížek. Teď Vám píšu ve škole. Vaše obrázky jsou v hodně knížkách jako třeba v čítankách a učebnicích. Martin D. 4. roč.

15 1.prosince 2011Lichkov Milý pane Milere, Znám Vás hodně dobře. Mám od Vás knížku Krtek a raketa. Když jsem byl malý, maminka mi ji vždy četla. Strašně se mi líbila. Díval jsem se na něj i v televizi. Až bude mít můj brácha syna, tak tu vaši knížku koupím a myslím, že se mu to bude líbit. Váš Jirka


Stáhnout ppt "Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka"

Podobné prezentace


Reklamy Google