Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Etapy vývoje člověka - křížovka

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Etapy vývoje člověka - křížovka"— Transkript prezentace:

1 Etapy vývoje člověka - křížovka
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zuzana Švihlová

2 Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k procvičení etap vývoje člověka
Anotace: Materiál obsahuje prezentaci k procvičení etap vývoje člověka. Žák vyplní křížovku. Na závěr je kontrola. Autor: Mgr. Zuzana Švihlová (Autor) Datum vytvoření: duben 2012 Jazyk: čeština Vzdělávací oblast: člověk a jeho svět Tematický okruh: člověk a jeho zdraví Očekávaný výstup: Uplatňuje základní hygienické, režimové a jiné zdravotně preventivní návyky s využitím elementárních znalostí o lidském těle. Speciální vzdělávací potřeby: žádné Klíčová slova: člověk, etapy vývoje člověka Druh učebního materiálu: prezentace Cílová skupina: žák, 1. – 3. ročník Stupeň a typ vzdělávání: základní vzdělávání – první stupeň – první období Typická věková skupina: let

3 Jsi šikovný _ _ _ _ _ _ _ _. (doplň tajenku) 1
Jsi šikovný _ _ _ _ _ _ _ _. (doplň tajenku) 1. Rozvíjí svou řeč, napodobuje dospělé, učí se udržovat čistotu. 2. Začíná přijímat potravu od maminky. 3. Připravuje se na své budoucí povolání, začíná být zcela samostatný.. 4. Učí se ležet na bříšku, sedět, lézt, chodit, jíst, vysloví první slova. 5. Naučí se číst, psát, počítat. 6. Odchází do důchodu a užívá si odpočinku. 7. Poprvé se samo nadechne. 8. Chodí do práce, zakládá rodinu a stará se o děti. 1. 2. 3. 4. 5. 6. x 7. 8.

4 Jsi šikovný š k o l á č e k Rozvíjí svou řeč, napodobuje dospělé, učí se udržovat čistotu. 2. Začíná přijímat potravu od maminky. 3. Připravuje se na své budoucí povolání, začíná být zcela samostatný.. 4. Učí se ležet na bříšku, sedět, lézt, chodit, jíst, vysloví první slova. 5. Naučí se číst, psát, počítat. 6. Odchází do důchodu a užívá si odpočinku. 7. Poprvé se samo nadechne. 8. Chodí do práce, zakládá rodinu a stará se o děti. 1. P Ř E D Š K O L Á 2. J N C 3. S Í V A 4. B T 5. 6. R Ý x Č Ě 7. Z 8.


Stáhnout ppt "Etapy vývoje člověka - křížovka"

Podobné prezentace


Reklamy Google