Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská."— Transkript prezentace:

1 Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská Barmanská prezentace, výroba a ochutnávka čtyř míchaných nápojů (určeno pro 10 osob)

2 Prezentace a degustace Portského vína Prezentace portského vína se skládá z historie, výroby, popisu místa sklizně, rozdělení podle druhu a zároveň ze samotné ochutnávky. Je určena pro 30 osob přibližně na dvě hodiny (počet osob se muže měnit podle potřeby klienta). Během prezentace se budou ochutnávat tyto portská vína: Porto Dry White Cálem Porto Ruby Cálem Porto Tawny Cálem Porto Late Botted Vintage 2003 Porto Burmester Tawny (10 let) Všech pět druhu Portského vína je po dvou lahvích o obsahu 0,75 l.

3 Barmanská prezentace, výroba a ochutnávka čtyř míchaných nápojů určená pro 10 osob Barmanská prezentace zahrnuje nejenom výrobu míchaných drinků, ale i onu část za barem, postup při výrobě, historii, zdobení a samotnou degustaci vlastních drinků. Seznámíme Vás s destiláty, se kterými budeme pracovat, a zapojíme Vás do výroby míchaných nápojů. Celkem budou namíchány čtyři druhy drinků pro každého účastníka, to znamená celkem čtyřicet míchaných nápojů. Doba trvání bude dvě hodiny a více podle nálady zúčastněných.

4 Míchané nápoje Cocktail - míchaný napoj - o obsahu 0,12 dl + speciální sklo cocktail glass Apple-Tini - likér z kyselých jablek (pucker), limetový džus, Martini Dry Shooters - v překladu „střela“ – panáček o obsahu 0,05 cl Rejže - Midori, pomerančový džus Sektový cocktail - míchaný drink, který je zalitý sektem nebo Champagne Bellini - broskvový likér, broskvový džus, sekt Bohemia Demi Long drinks – drink, který je o obsahu minimálně 0,2 l E. Heminqway Speciál - karibský rum, Maraschino, limetový džus, citrónová štáva, grepový džus

5 Barborská Cocktail bar Ceny se mohou měnit podle počtu a potřeby zákazníka Ceny se mohou měnit podle počtu a potřeby zákazníka www.barborska.cz www.barborska.cz www.barborska.cz jiri.vavricka@seznam.cz jiri.vavricka@seznam.cz jiri.vavricka@seznam.cz Tel.: 605 039 697 Tel.: 605 039 697 Barborská 35 Barborská 35 Kutná Hora Kutná Hora 28401 28401


Stáhnout ppt "Barborská Cocktail Bar Prezentace Prezentace a degustace a degustace Portského vína Portského vína (určeno pro 30 osob) (určeno pro 30 osob) Barmanská."

Podobné prezentace


Reklamy Google