Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Euromanažer Rekvalifikační kurz Základy podnikání v „evropském kabátě“

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Euromanažer Rekvalifikační kurz Základy podnikání v „evropském kabátě“"— Transkript prezentace:

1 Euromanažer Rekvalifikační kurz Základy podnikání v „evropském kabátě“
Již ! MŠMT 23638/2014-1/666

2 Spojte národní a evropskou úroveň
Buďte o krok vpřed pro období ! Tutorem kurzu je PhDr. Vendula Raymová, s více než 10tiletými evropskými odbornými zkušenostmi a mezinárodním vzděláním 1.kurz v Karlových Varech již

3 Udělejte něco pro svůj rozvoj
Tento kurz Vám dá více než osvědčení! Nemůžete najít práci, která by stála za to? Vytvořte si svou pracovní pozici sami! 75% absolventů tohoto kurzu již dnes pracuje, nebo má vlastní živnost.

4 Za 18 školících dnů získáte:
Osvědčení o absolvování kurzu (rekvalifikace MSMT ČR) Poznatky a dovednosti, které nejsou běžnou součástí podobných kurzů na trhu: Např.: zorientujete se v čerpání finančních zdrojů z EU fondů, Operačních programů a Komunitárních programů v období Provést marketingový průzkum, zpracovat logický rámec pro podnikatelský záměr aj…..

5 www.bludistekv.cz www.bohemiaeuplanners.eu
Kurzem to nekončí! Kancelář Bohemia EU Planners, s.r.o v Praze nabízí metodickou podporu v rámci programu Erasmus pro začínající podnikatele, postavení hostující společnosti v České republice, výběr vhodného kandidáta pro příjezd do ČR, rozvoj exportních kapacit, propagaci produktu v rámci nadnárodní spolupráce v EU.

6 SESTAVTE SI SVOJI PROFESNÍ KARIÉRU
Vzestupná skladba akreditovaných vzdělávacích kurzů v projektovém řízení evropského rozměru:    1) Základy podnikání v „Evropském kabátě“    2) Manažer projektu, Administrátor projektu    3) PRINCE2 Foundation Examination, PRINCE2 Registered Practitioner

7 Požadované dosažené vzdělání: středoškolské s maturitní zkouškou.
Pro bližší informace Kontakt: , čtvrtek, pátek, sobota Školící dny: Karlovy Vary, Dvory Dvorana, Místo: 22750,-Kč + DPH Cena: Začátek: Požadované dosažené vzdělání: středoškolské s maturitní zkouškou.


Stáhnout ppt "Euromanažer Rekvalifikační kurz Základy podnikání v „evropském kabátě“"

Podobné prezentace


Reklamy Google