Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to."— Transkript prezentace:

1 KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to zdraví

2    Já babička stará,    jak jsem ráno vstala,    kladla jsem si na srdíčko,    že poslat Ti mám přáníčko.
Já přeji Ti dnes slunný den,  ať splní se Ti Tvůj sladký sen,  ať smích na tváři nevymizí,  ať štěstí, láska Tě zatíží.

3   Vyrostla růže v den Tvého jména    a v mém srdci je zasazena,    tu růžičku každý den zalívám    a jen na Tebe při tom myslívám.

4 KARINKO MILUJEME TĚ

5 Posílám Ti krátké přání,    snad Ti dojde bez čekání,    přesně na den Tvého svátku,    schovej si ho na památku.   Hodně štěstí, lásky, zdraví,    vše, jak jeden básník praví.    Užívej si radostí,    střez se těžkostí.

6 Štěbetala mi myška v trávě, že dnes slavíš svátek právě
  Štěbetala mi myška v trávě,    že dnes slavíš svátek právě.    A já běžím rychle přáti,    chci Ti totiž něco dáti.    Dám Ti přání mnoha štěstí    a že v lásce držím pěsti.

7 Ať každý den se krásný zdá, pro Tebe a přání Tvá
  Ať každý den se krásný zdá,    pro Tebe a přání Tvá.    Ať se splní Tvoje sny    a nastanou jen krásné dny.    Vše nejlepší k svátku Ti přeje Babička Dana a děda Jarda

8 Karin

9


Stáhnout ppt "KARIN   Kalendář mi dneska praví,    že se tvůj svátek slaví,    proto spěchám napsat přání,    hodně dárků k pomilování.    Hlavně štěstí, lásku a to."

Podobné prezentace


Reklamy Google