Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké."— Transkript prezentace:

1

2 Pro Miláčka JÁJU …….

3 Jsi poupátko mého štěstí,
co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké sluníčko, co hřeje mé srdíčko, jsi mým snem a jsi mým dnem, snad navždy spolu zůstanem, mé poupátko.

4 MALÁ LÁSKA , KDYŽ NENÍ OPĚTOVANÁ ZMĚNÍ SE V PŘÁTELSTVÍ.
VELKÁ V NENÁVIST…. Až se mě jednou zeptáš, jestli mám radši tebe nebo svůj život, já ti odpovím, že svůj život a ty odejdeš aniž bys věděl, že můj život jsi ty!

5 Polibek je krásný vynález přírody, jak zastavit řeč, když už jsou slova zbytečná.

6 Jsi růže, která svádí, jsi vánek, který hladí. Jsi zima, která mnou třese, jsi sen, co mě neunese. Jsi jediné o co stojím, jediné o co se stále bojím. Kdo tedy vlastně jsi? Světlo, které temnou noc rozrazí, stín, který mě všude provází. Anděl, který je se mnou v nesnázi, půlka mého srdce, která mi schází.

7 Ptají-li se milenci, jak dlouho bude jejich láska trvat, není to proto, že by chtěli včas odejít, ale proto, aby slyšely, že nebudou muset odejít nikdy.

8 Nejkrásnější pocit na světě je být milován, ale ještě nádhernější pocit je někoho milovat.

9 Miluju Tě, jen Ty jsi láska má, tak něžná,vzrušující, jediná. Miluju Tě stále víc, každý den toužím stokrát to říct, že jen s Tebou lásku prožívám a s Tvým jménem na rtech stávám i usínám. Miluji Tě, tak nenechávej mne už samého, přijď a do mých dlaní vezmi ruku mou. Bez Tebe se mé srdce souží, zašeptám ti do ouška po čem toužím a jak moc Tě miluju...

10 Nezajímej se o vzhled , Může klamat Nezajímej se o bohatství I to odvane pryč . Najdi někoho , Kdo tě přiměje k úsměvu , Protože stačí jenom jeden úsměv , Aby se temný den zdál jasnější , Najdi někoho Kdo přijme tvoje srdce aby se smálo .

11 Lépe být smutný s láskou než veselý bez ní!!!

12 Abys byla milována, miluj!

13 I když nám osud v setkání brání, mé city ti napíšu v tomto přání
I když nám osud v setkání brání, mé city ti napíšu v tomto přání. Myslím jen na tebe, chybíš mi moc, den smutný je bez tebe, večer i noc.

14 Radši umřu něž abych tě stratil

15

16 Miluji tě Jájo Chybíš mi! Nikdy o tebe nechci přijít! Nemohu se dočkat až tě uvidím! Den bez tebe, je den plný utrpení! Jsi nejdůležitější člověk v mém životě! Jsi anděl který mě chrání!

17 Miluji tě Jájon a prosím netrap se tím co bylo, ale žij tím co je
Miluji tě Jájon a prosím netrap se tím co bylo, ale žij tím co je. Láska stebou je moc nádherná nesmíme dovolit, aby jí něco kazilo Chybíš mě a chci být stebou jak nejvíce to půjde.


Stáhnout ppt "Pro Miláčka JÁJU …….. Pro Miláčka JÁJU ……. Jsi poupátko mého štěstí, co nikdy neuvadá, jsi studánka všech neřestí, co nikdy nevysychá. Jsi zlaťoučké."

Podobné prezentace


Reklamy Google