Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výchovné a vzdělávací strategie - disponuje vědomostmi a dovednostmi, které mu umožňují samostatně volit a užívat prostředky pro umělecké vyjádření Kompetence.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výchovné a vzdělávací strategie - disponuje vědomostmi a dovednostmi, které mu umožňují samostatně volit a užívat prostředky pro umělecké vyjádření Kompetence."— Transkript prezentace:

1 Výchovné a vzdělávací strategie - disponuje vědomostmi a dovednostmi, které mu umožňují samostatně volit a užívat prostředky pro umělecké vyjádření Kompetence k umělecké komunikaci

2 Co žák dělá, když... ? HO umí si na internetu najít barokní skladbu VO je schopen vybrat výtvarnou techniku pro absolventskou práci TO umí vyjádřit pohybem zadané hudební téma připravujeme vzorky barokních děl prakticky předvádíme typickou strukturu barokní skladby seznamujeme žáky se základními výtvarnými technikami předkládáme k inspiraci výtvarná díla bývalých žáků zařazujeme improvizaci jako pravidelnou součást vyučování umožňujeme žákům výběr hudby a pohyu; připravujeme komentáře k ukázkovým prezentacím žáků; Co pro to děláme v rámci oboru?

3 Co pro to uděláme v rámci celé školy? (VVS školy) připravujeme ukázky barokních děl; připravujeme mapy uměleckých internetových serverů; prakticky předvádíme typickou podobu barokních děl; seznamujeme žáky se základním využitím uměleckých technik; předkládáme k inspiraci umělecká díla bývalých žáků; seznamujeme žáky s novými uměleckými trendy; umožňujeme žákům výběr výrazových prostředků;

4 KKK - proniká do struktury a obsahu uměleckého díla a rozezná jeho kvalitu

5 Co žák dělá, když... ? umožňujeme žákovi pravidelně diskutovat vybrané sklatby; umožňujeme žákovi vyjádřovat tóny a zvuky slyšená slova; cílenými dotazy na jednotlivé části skladby mapujeme pocity žáky; seznamujeme žáka se základy anatomie hlavy a jejími proporcemi; pořizujeme vidozáznamy z vystpupení a práce žáků v hodinách; poskytujeme žákům prostor k sebehodnocení; HO dokáže komentovat odehranou skladbu VO při kreslení portrétu postupuje od celku k detailu TO umí se naučit podle videa úkol v choreografii Co pro to děláme v rámci oboru?

6 umožňujeme žákovi pravidelně diskutovat vybraná umělecká díla; umožňujeme žákovi vyjádřovat hudbou, tancem, výtvarně nebo dramaticky slyšená slova; cílenými dotazy na vybrané části umělecké tvorby mapujeme pocity žáka; seznamujeme žáka se základy anatomie ve prospěch uměleckého vyjádření; pořizujeme vidozáznamy z věřejných prezentací žáků; poskytujeme žákům prostor k sebehodnocení; Co pro to uděláme v rámci celé školy? (VVS školy)

7 Ahoj!


Stáhnout ppt "Výchovné a vzdělávací strategie - disponuje vědomostmi a dovednostmi, které mu umožňují samostatně volit a užívat prostředky pro umělecké vyjádření Kompetence."

Podobné prezentace


Reklamy Google