Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_2,čj.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_2,čj."— Transkript prezentace:

1 Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_2,čj

2 SO PO MA PU LE PA TE SA MA N

3 PA LA PE PA SO PA LU TA LÍ

4 ÚKOL : Přiřaď správně slabiku ke slabice v tabulce. Obrázky ti napoví. Vznikne slovo. Zpět na list 2 se vrátíš kliknutím na ÚKOL Číslo sady: 1 Číslo DUM v sadě: 2 Téma sady: Človíčku na slovíčko Název DUM: Slabiky Autorka: Helena Jordánová, Mgr. DUM použijeme při skládání dvouslabičných slov Žáci podle obrázku hádají možná slova a slučují slabiky. ANOTACE


Stáhnout ppt "Človíčku na slovíčko ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor: Helena Jordánová, Mgr. VY_32_INOVACE_2,čj."

Podobné prezentace


Reklamy Google