Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo."— Transkript prezentace:

1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo. Druh učebního materiáluDUM Očekávané výstupy Žáci rozlišují zvukovou a grafickou podobu slova, tvoří slova ze slabik, rozlišuje krátké a dlouhé samohlásky. Pro koho je materiál určen Žáci 1. ročníku ZŠ Autor Mgr. Hana Bednářová Datum vzniku 25.7.2012 Vzdělávací oblast Jazyk a jazyková komunikace Čti slabiky a hledej slova Český jazyk VY_32_INOVACE_128, 7. sada, ČJ2

2 ČTI SLABIKY A HLEDEJ SLOVA Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Hana Bednářová.

3 SA LE PO LE SE MÁ LO MÁ PE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

4 PA SE PE MA SO PE PU SA ME Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

5 PA SI LU PA MÉ LÍ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana

6 MÉ PI LASA MÍ SI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana


Stáhnout ppt "Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Bednářová Hana ANOTACE Žáci čtou slabiky a hledají dvojice slabik, které tvoří slovo."

Podobné prezentace


Reklamy Google