Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/"— Transkript prezentace:

1 HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/ hráčka z týmu, který již z turnaje v dané hře vypadl. Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/ hráčka z týmu, který již z turnaje v dané hře vypadl.

2 HrušCup 2008 – pravidla obecná Není dovoleno se potit během hry Není dovoleno se potit během hry

3 HrušCup 2008 – pravidla obecná Je potřeba systematicky dodržovat pitný režim a jíst Je potřeba systematicky dodržovat pitný režim a jíst

4 HrušCup 2008 – pravidla obecná Pokud nedojde ke shodě (všechny nepředvídané události neošetřené pravidly) rozhoduje ten co nejvíc vypil nebo ředitel turnaje (takže já ) Pokud nedojde ke shodě (všechny nepředvídané události neošetřené pravidly) rozhoduje ten co nejvíc vypil nebo ředitel turnaje (takže já )

5 HrušCup 2008 – pravidla obecná Vítězové se starají o zápis výsledku a poražení se starají o vrácení půjčeného materiálu na původní místo a pokud se jedná o jejich první prohru v dané hře, tak se musí přepsat do opravného pavouka (každý tým se zůčastní nejméně 2 soubojů v Petanque a Kubb a z časových důvodů jednoho souboje v Kroketu) Vítězové se starají o zápis výsledku a poražení se starají o vrácení půjčeného materiálu na původní místo a pokud se jedná o jejich první prohru v dané hře, tak se musí přepsat do opravného pavouka (každý tým se zůčastní nejméně 2 soubojů v Petanque a Kubb a z časových důvodů jednoho souboje v Kroketu)


Stáhnout ppt "HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/"

Podobné prezentace


Reklamy Google