Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa."— Transkript prezentace:

1 Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa od 8:30 hodin prezentace družstev od 8:00 hodin KDE: Sportovní areál VÚ Dřevohostice POPLATEK: 300,-KČ za družstvo Propozice: - hraje se dle platných pravidel nohejbalu - rozhodují nezávislí rozhodčí - účastnit se mohou hráči do 19 let - pitný režim zajistí pořadatel - nejlepší obdrží věcné ceny a putovní pohár - každé zařízení může přihlásit jedno družstvo do soutěže trojic a dvě družstva do soutěže dvojic Ředitel turnaje: Mgr. Karel Jakubál, ředitel VÚ Dřevohostice Organizační pracovník: Richard Vala Miroslav Žákovský Přihlášky ve formě přiložené Návratky Zašlete nejpozději do na adresu: VÚ, DDŠ, ZŠ a SŠ Dřevohostice Novosady 248 Dřevohostice Fax: Tel

2 Turnaj v nohejbalu trojic a dvojic 13
Turnaj v nohejbalu trojic a dvojic 13. ročník Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice Dřevohostice

3 Návratka Návratka Turnaj v nohejbalu trojic a dvojic
Dřevohostice Zařízení:…………………………. Kontaktní osoba:………………… Tel., ……………………… Přihlašujeme Turnaj trojic ANO – NE Turnaj dvojic ANO – NE Počet obědů: Děti:…………… Dospělí:………. Razítko, podpis :…………………. Návratka Turnaj v nohejbalu trojic a dvojic Dřevohostice Zařízení:…………………………. Kontaktní osoba:………………… Tel., ……………………… Přihlašujeme Turnaj trojic ANO – NE Turnaj dvojic ANO – NE Počet obědů: Děti:…………… Dospělí:………. Razítko, podpis :………………….


Stáhnout ppt "Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa."

Podobné prezentace


Reklamy Google