Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y 2 0 1 4 Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y 2 0 1 4 Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená."— Transkript prezentace:

1

2  OLYMPIÁDA

3 Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y 2 0 1 4 Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená : Asie Červená: Amerika Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená : Asie Červená: Amerika

4  Češi vyhráli stříbrné medaile!  Moravec stříbrnou!  Soukalová také stříbrnou!  Soukup bronzovou, ale to je také dobré.  HLAVNĚ, ŽE NĚJAKOU!!!!!!  Ondřej Moravec Gabriela Soukalová Biatlon Jaroslav Soukup

5  Martina Sáblíková Vybojovala ZLATOU A  STŘÍBRNOU MEDAILI Rychlobruslení

6  Český tým mistrů!!!!!!!   Jágr Český Borec Hokej

7  Zlaté medailistky Holky, děkujeme!!! Martina SáblíkováEva Samková

8  Také „Borci“ Krasobruslení Tomáš Verner Michal Březina

9 Anička - to jako já!!!!! A Klárka Bedlivě jsme sledovaly olympijské hry!!!


Stáhnout ppt " OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y 2 0 1 4 Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená."

Podobné prezentace


Reklamy Google