Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Adéla Kratochvílová 9.B Červen 2013.  dětství  povolání  budoucí studium  firemní právník  notář  plusy a mínusy  důvody  zdroje.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Adéla Kratochvílová 9.B Červen 2013.  dětství  povolání  budoucí studium  firemní právník  notář  plusy a mínusy  důvody  zdroje."— Transkript prezentace:

1 Adéla Kratochvílová 9.B Červen 2013

2  dětství  povolání  budoucí studium  firemní právník  notář  plusy a mínusy  důvody  zdroje

3  5 let - princezna  7 let – zpěvačka  9 let – veterinářka  12 let - učitelka

4  Objektivní právo  Mgr.

5  4 roky  ukončení maturitní zkouškou

6

7  Převody obchodních podílů, akcií  Zastupování společníků a členů bez jejich účasti  Zastupování před obchodním rejstříkem, živnostenským a finančním úřadem  Založení pobočky (organizační složky) zahraniční společnosti  Úprava vztahů mezi společníky ve společenské smlouvě a stanovách  Převody obchodních podílů a akcií  Kompletní realizace změny právní formy (např. z s.r.o. na a.s.)

8  Převody nemovitostí  Notářské úschovy  Notářský zápis jako podklad pro exekuci  Dědictví  Závěti, vydědění a ustanovení správců dědictví  Majetkové smlouvy manželů a snoubenců  Zástavní smlouvy a Rejstřík zástav  Ověřování a osvědčování

9  Vrací lidem chuť do života  Slušný výdělek

10  Ti nejlepší v trestním právu – ohroženi na životě  Nepravidelná pracovní doba

11  Protože mě doma vychovali k spravedlnosti  Protože se nemůžu dívat na bezpráví a nespravedlnost  Cítím se dobře, když můžu pomáhat lidem a vrátit jim smysl života

12

13


Stáhnout ppt "Adéla Kratochvílová 9.B Červen 2013.  dětství  povolání  budoucí studium  firemní právník  notář  plusy a mínusy  důvody  zdroje."

Podobné prezentace


Reklamy Google