Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc."— Transkript prezentace:

1

2 Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc nejde protože je naštvaná a rozmrzelá z nového prostředí. Ach jo

3 Jednou když se učila přišli k ní dvě holky Klára a Tereza a nemohli z jejího hrozného oblečení a z toho jak se neustále pořád učí. Proč se pořád učíš? Ty máš ale hadry!

4 Zahodili její brýle protože podle nich jsou A místo toho jí dali super moderní děsné. Nikola z toho však není zrovna nadšená oblečení a brýle. Byla z toho dost i když o ní někdo konečně jeví zájem. vykulená ale pak…. Teď to přece vypadá líp. A takhle to bude přímo super

5 …se do toho vžila a začalo se jí to líbit. Líbilo se jí to také proto že si jí konečně někdo všímal i když to nebil zrovna její vkus. Supe r co? Jo ! Jasný!

6 Přišly na hřiště kde se bezstarostně točilo na kolotoči malé dítě. Ale jim se to nelíbilo… Juchů !

7 …a tak se ho jednoduše zbavily aby měly víc prostoru…a připadaly si lepší než ostatní. Nechte mě! Já tu byla první! Bů. Tss! To víš že jo!

8 Samozřejmě že se jim to povedlo a tak si jen tak povýšeně seděly na kolotoči a netočily se. Bů. Já to řeknu domá. A koho to zajímá ty fracku.

9 Když její babička zjistila do jaké party se dala snažila se jí to rozmluvit, ale Nikola to nebrala vážně… Jasný tyhle kecy fakt miluju.

10 Potom jí babička dokonce nabízela vstup do skautu vždyť ona tam taky kdysi chodila a bylo to super! Podívej bude ti slušet!

11 Nakonec si ten kroj vzala aby jí dala babička pokoj a nemusela ji pořád poslouchat. No vidíš …

12 Šla to ukázat holkám z party aby se pobavily na účet její babičky…

13 …když se dost pobavili tak Nikola tričko vyhodila. Jen si bábo nemysli že budu skautovat!

14 Babičku to strašně mrzelo když našla tričko v koši a přemýšlela jak ji napravit jenže na nic nepřišla. Jak jen to udělat…

15 Jak babička přemýšlela tak si nevšimla že místní zahradník se sekačkou couvá…a on si nevšiml jí a tak milou babičku odvezli do nemocnice.

16 Nikola v tu dobu byla se svou partou…Babička jí z nemocnice poslala dopis a maminka jí tu nehodu s dopisem přišla oznámit. HRŮZA !

17 V dopise stálo že ji má babička moc ráda a že by byla strašně šťastná kdyby alespoň zkusila vstoupit mezi skauty. Nikola se rozloučila s kamarádkami že alespoň babičku navštíví…

18 Nikola dokonce začala přemýšlet že do Nakonec si “to“ oblékla a do skautu opravdu skautu vstoupí vždyť za zkoušku nic nedá. vstoupila a dokonce jí to tam bavilo.

19 Členství ve skautu nabízela i Kláře a Tereze ty se na to moc netvářili ale na konec se Tereza nechala přemluvit že to tedy zkusí. Blbneš?? ? Tak já půjdu.

20 Když se babička vrátila z nemocnice byla šťastná že zase vidí Nikolu a ještě k tomu ve skautském!

21 Když babička viděla že se do skautu přidala i Tereza byla nadmíru šťastná… Jen Klára nedovedla pochopit že byla tak oblíbená a teď… Proč? Vždyť skaut je taková blbost…


Stáhnout ppt "Nikola se před několika dny přestěhovala do nového města nikdo ji tu však nebere vážně a nikdo se s ní nekamarádí… Proto se jen učí ale stejně jí to moc."

Podobné prezentace


Reklamy Google