Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

S TŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA A V YŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ,P ŘÍBRAM I, J IRÁSKOVY SADY 113 Role sestry v prevenci cévní mozkové příhody Příbram 2013Monika.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "S TŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA A V YŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ,P ŘÍBRAM I, J IRÁSKOVY SADY 113 Role sestry v prevenci cévní mozkové příhody Příbram 2013Monika."— Transkript prezentace:

1 S TŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA A V YŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ,P ŘÍBRAM I, J IRÁSKOVY SADY 113 Role sestry v prevenci cévní mozkové příhody Příbram 2013Monika Bardová

2 Ú VOD

3 T EORETICKÁ ČÁST PRÁCE 1. Cévní mozková příhoda 2. Role sestry v prevenci cévní mozkové příhody 3. Role sestry v primární péči

4 P RAKTICKÁ ČÁST Problém výzkumu:  Jak sestra v primární péči plní svoji roli v prevenci cévní mozkové příhody.

5 C ÍLE VÝZKUMU  Zjistit informovanost laické veřejnosti o rizikových faktorech vzniku cévní mozkové příhody.  Zjistit, zda laická veřejnost zná příznaky cévní mozkové příhody.  Zjisti, zda sestra v ordinaci praktického lékaře informuje pacienty o prevenci cévní mozkové příhody.

6 H YPOTÉZY VÝZKUMU  Předpokládáme, že většina dotazovaných respondentů zná alespoň tři rizikové faktory cévní mozkové příhody.  Předpokládáme, že většina dotazovaných respondentů zná alespoň tři příznaky cévní mozkové příhody.  Předpokládáme, že sestry v ordinaci praktického lékaře informují pacienty o prevenci cévní mozkové příhody.

7 M ETODIKA  Bude použita metoda dotazníku.

8 S OUBOR RESPONDENTŮ  Laická veřejnost

9 D ĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "S TŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ ŠKOLA A V YŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ,P ŘÍBRAM I, J IRÁSKOVY SADY 113 Role sestry v prevenci cévní mozkové příhody Příbram 2013Monika."

Podobné prezentace


Reklamy Google