Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová."— Transkript prezentace:

1 Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová hra?

2

3 Webová hra (též Browser hra) je online počítačová hra, kterou hráči ovládají pouze prostřednictvím standardního webového prohlížeče. Výhodou takových her je jednoduchá dosažitelnost (lze hrát na prakticky libovolném počítači připojeném do internetu, bez potřeby instalace nějakého dodatečného software), nevýhodou bývá horší grafické zpracování a omezenější funkcionalita.

4 Menu Základní tabulka Zakončení Potvrzující email

5 Uživatelské Jméno Heslo e-mail server Souhlasím s VOP a s ochrana osobních údajů Uživatelské Jméno Heslo e-mail server Souhlasím s VOP a s ochrana osobních údajů VOP (všeobecné podmínky používání) doporučuji přečíst stačí jednou všechny jsou podobné. Důležité je heslo,novější hry vám ukazují jak je bezpečné vaše heslo. Registrovat Server 1

6 Většinou potom stačí potvrdit vaši registraci. A potom už můžete hrát.

7 Ahoj……., Tři mocné firmy řídí vesmír a svádějí tuhý boj o vzácné vesmírné zdroje. Už se odehrály legendární bitvy. Tvoje mise zní: Hledej zdroje pro svou firmu - jen tak se může prosadit v boji o moc a zdroje! Ještě nikdy nebylo ve vesmíru tak rušno! Zvol si jednu z 10 vesmírních lodí a zažij šílené honičky a napínavé vesmírné bitvy o zdroje a slávu. Bojuješ za svou firmu - přijmeš tuto výzvu? Tak neváhej - vesmír tě potřebuje! Tvoje přístupové údaje: --------------------------------------------------- Přezdívka: ……… Heslo: …… http://cs.darkorbit.bigpoint.com

8 Pokaždé když chcete skončit tak se odhlásíte. A když zase chcete hrát tak se přihlásíte. Neměli byste být na hrách závislý. Pokaždé byste měli hrát maximálně hodinu


Stáhnout ppt "Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová."

Podobné prezentace


Reklamy Google