Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od 5.12. těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od 5.12. těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku."— Transkript prezentace:

1

2

3

4

5 Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od 5.12. těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku

6 Až tě večer čerti lapnou až za tebou pytel zapnou, nebraň se a neměj zlost, na světě je lidí dost, v pekle teplo, jídlo, pití, samej ocas závidím ti.

7 Mikulášská idylka, krásná se zdála v cestě mě bohužel hospůdka stála, jsme národ veselý, berte to s žertem, u kamen čekal mě Mikuláš s čertem. Už to tak vypadá jste v pěkným srabu, dárečky nebudou já na to dlabu.

8 Mikuláše máme všichni rádi, nesměj ho však potkat kamarádi, pevnou vůli asi nemá, když šel s nima na Jelcina. Z alkoholu oněměl a na dárky zapoměl. Děti večer proplakaly, že Mikuláše nedostaly. Z toho plyne poučení, že na Mikuláše kalit dobré není.

9


Stáhnout ppt "Oznamuji Vám, že vzhledem k meziročnímu růstu cen uhlí a brambor, budu s účinností od 5.12. těm kdo zlobili, dávat rovnou přes držku."

Podobné prezentace


Reklamy Google