Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

13. Jakubovi se na útěku zdál zvláštní sen. Jakube, Bůh ti žehnej. V zemi, kde budeš, si najdi dobrou ženu, věřící v Hospodina.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "13. Jakubovi se na útěku zdál zvláštní sen. Jakube, Bůh ti žehnej. V zemi, kde budeš, si najdi dobrou ženu, věřící v Hospodina."— Transkript prezentace:

1 13. Jakubovi se na útěku zdál zvláštní sen

2 Jakube, Bůh ti žehnej. V zemi, kde budeš, si najdi dobrou ženu, věřící v Hospodina.

3 Kdypak uvidím maminku a tatínka? Odpustí mi někdy můj bratr Ezau? Nestihne mě nějaký trest od Boha, za to co jsem učinil?

4 " Já jsem Hospodin, ke kterému se modlil tvůj dědeček Abrahám a tatínek Izák. I přesto co jsi udělal, tě mám rád a nabízím ti mé přátelství. Na místě, na kterém jsi spal budou jednou bydlet i tvé děti! Budu tě chránit, neopustím tě kamkoli půjdeš!"

5 Co to jen v noci bylo? Je mi úzko! Co se to všechno jen stalo? Ale slyšel jsem, že Bůh mě neopouští a v tom mám šanci!

6 Tento sloup z kamene bude připomínat, že jsem se zde setkal s Hospodinem a on mi nabídl znovu přátelství!

7 ÚKOL: Jistě někdy potkáváš u cesty, v polích nebo na náměstích kříž nebo sochu či kapličku. Napiš jak vypadá, zda je tam uklizeno.

8 Bonus pro dospělé Jdeme-li (jedeme) kolem kostela vzpomeneme si, že je zde ve svatostánku přítomný Kristus, a alespoň v duchu se mu pokloníme ?

9 Římskokatolická farnost Hnojník listopad 2013 www.farnost-hnojnik.cz Pro vnitřní potřebu farnosti


Stáhnout ppt "13. Jakubovi se na útěku zdál zvláštní sen. Jakube, Bůh ti žehnej. V zemi, kde budeš, si najdi dobrou ženu, věřící v Hospodina."

Podobné prezentace


Reklamy Google