Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém."— Transkript prezentace:

1 Členství v SSK Louny

2 Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém klubu Louny (dále jen SSK Louny).

3 Podmínky pro toto členství jsou následující: 1) Členem se může stát každý bezúhonný občan České republiky a bydliště člena pro členství není rozhodující. Každý člen však musí dodržovat pravidla chování a jednání při sportovní střelecké činnosti. Klub je samostatný a je evidován u Ministerstva vnitra. 1) Členem se může stát každý bezúhonný občan České republiky a bydliště člena pro členství není rozhodující. Každý člen však musí dodržovat pravidla chování a jednání při sportovní střelecké činnosti. Klub je samostatný a je evidován u Ministerstva vnitra. 2) Účast na trénincích a závodech je dobrovolná. Členové klubu, kteří budou dobře ovládat zbraň a správně s ní zacházet, budou připraveni na vykonání odborné zkoušky pro získání zbrojního průkazu (dále jen ZP), pokud ho ještě nemají. 2) Účast na trénincích a závodech je dobrovolná. Členové klubu, kteří budou dobře ovládat zbraň a správně s ní zacházet, budou připraveni na vykonání odborné zkoušky pro získání zbrojního průkazu (dále jen ZP), pokud ho ještě nemají. 3) Mládež od 15-ti let může mít ZP skupiny pro sportovní zbraně. Podmínkou je členství v SSK, který dá doporučení pro Policii ČR. 3) Mládež od 15-ti let může mít ZP skupiny pro sportovní zbraně. Podmínkou je členství v SSK, který dá doporučení pro Policii ČR. 4) Pokud nemáte vlastní zbraň, tak vám ji SSK Louny zapůjčí. 4) Pokud nemáte vlastní zbraň, tak vám ji SSK Louny zapůjčí. 5) Velmi dobrý střelec bude delegován po střeleckých soutěžích v České republice a není problém účast na mistrovství ČR, světa či letní olympijské hry. 5) Velmi dobrý střelec bude delegován po střeleckých soutěžích v České republice a není problém účast na mistrovství ČR, světa či letní olympijské hry.

4 Pokud Vám ještě informace nestačí volejte: předsedkyni: Stanislavu PAVLOVOU na telefon 415 670 786, nebo místopředsedu: Zdeňka HAVLENU na telefon 415 679 302, a nebo pište na e-mail ssklouny@seznam.cz ssklouny@seznam.cz

5 Střelba s pistolí či revolverem je velmi zajímavou zálibou. Je sportem nejen mužů, ale i žen. Je sportem všech věkových kategorií. Samozřejmě, že mládež má nejlepší předpoklady splnit bod č. 5. Při sportovní střelbě jde hrubost a síla do pozadí a naopak vystupuje velmi jemná a křehká spolupráce očí, nervů a některých svalů. Jestliže váš zájem překrývají obavy či stud, přijďte, neváhejte a třeba i celá rodina. Nashledanou na střelnici !

6 Střelnice SSK Louny


Stáhnout ppt "Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém."

Podobné prezentace


Reklamy Google