Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit."— Transkript prezentace:

1

2 Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit. Z počátku nenápadná tichá společnost, se rozrostla o promované muzikanty a náš regenschori s manželkou hráli všem zvesela hodně přes půlnoc. Jak uvidíte, tak bylo opravdu veselo. Vysočanský bohém, nezmar, Pepek Král Mlénské, již asi po páté a to naposledy v tomto roce, oslavil své 86té narozeniny. Jak je vidět, tak všechny přítomné dámy něžného pohlaví ho provedly tak, že druhý den se nemohl na nohy postavit.

3 Tichý začátek schůze a oslavy

4 Společnost se pomalu rozrůstala

5 Muzikanti se dali hned do hraní

6 Obsluha byla vzorná, pití bylo dostatek

7 Oslavenec Pepek Král již na parketu

8 Tak na zdraví

9 V dobré náladě a spokojeni Mirek Kuběna s manželkou

10 Také sousedka ho musela provést

11 A již je ve dvou kolech

12

13 A tato krásná melodie je jenom pro Pepka

14 Rybník, to je jeho život

15 To je úžasné, co všechno vydržel

16 Tyto dámy všechny Pepka provedly

17 Pokladník Hasičů přemýšlí, kdo to všechno zaplatí

18 Klobása Na konec pro ty, co chtějí pokračovat, tak klepnutím na sklenici si nechají zahrát. Autor snímků Josef Král a hosté. Do prezentace upravil A.Jirušek


Stáhnout ppt "Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit."

Podobné prezentace


Reklamy Google