Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé."— Transkript prezentace:

1 Projektové dopoledne

2  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé video na toto téma.

3  Ve videu byly příběhy osob, které nebezpečí internetu zažili na vlastní kůži.  Z tohoto videa jsme si vzali důležité ponaučení do života.  Ve zbývajících dvou hodinách jsme byli rozděleni do tří skupin ve kterých jsme zpracovávali poznatky z videa.

4  Také jsme navštívili tyto webové stránky: www.linkabezpeci.cz a www.bezpecnyinternet.czwww.linkabezpeci.cz www.bezpecnyinternet.cz

5  Na závěr jsme si napsali lehký test, ve kterém jsme všichni potvrdili, že jsme si vzali ponaučení z dnešního projektu.

6  Zpracovali: Lukáš Fořt a Ondra Javorský


Stáhnout ppt "Projektové dopoledne.  Dnešním tématem bylo naučit se bezpečnému pohybu po internetu.  Nejdříve nás pan učitel seznámil s tímto projektem a pustil zajímavé."

Podobné prezentace


Reklamy Google