Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem."— Transkript prezentace:

1

2 Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem pro vás připravil krátké podívání do minulosti Molenburku, jak se tu žilo, co se událo, aby o tom mohly psát noviny. Miloslav Kuběna ze Sloupu, milovník historie zabrousil také do oblasti molenburské a vyhledal několik zajímavostí o Molenburku ve starých novinách. Tyto zajímavosti se mi dostaly k rukám a tak jsem také do starých novin nahlédl a některé události vám nabízím k přečtení. Co se psalo v Národní politice v roce 1893: byl založen nejúspěšnější fotbalový klub v zemi AC Sparta Praha 23. únor – Rudolf Diesel získal patent na dieselový motor

3

4 Molenburk kolem roku 1920 Ruční posouvání

5

6

7

8

9

10


Stáhnout ppt "Vzhledem k tomu, že je hlavně pro nás starší nepříjemné počasí a mnohé nás již nebaví stále se dívat a někdy i rozčilovat u pořadů televize, tak jsem."

Podobné prezentace


Reklamy Google