Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013."— Transkript prezentace:

1 Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013

2 O projektu Dětský čin roku podporuje děti v konání dobra. Dětský čin roku podporuje děti v konání dobra. Nejenže mapuje, kolik statečných činů navzdory svému nízkému věku vykonaly, ale také je nabádá, aby o svých skutcích mluvily, a tím posílily jejich hodnotu. Více se o pravidlech projektu dozvíte na: www.detskycinroku.cz

3 Kdo se může zapojit? žáci základních škol Zapojit se mohou žáci základních škol z celé ČR, kteří vykonali nějaký pozoruhodný dobrý skutek, byť by šlo o zdánlivou maličkost, nebo si všimli dobrého skutku svého stejně starého kamaráda. Proč se zúčastnit? O Tvém dobrém skutku se mohou dozvědět ostatní spolužáci nebo učitelé. Dostaneš příležitost setkat se se slavnými osobnostmi a užít si s nimi den. Slavným se můžeš stát i Ty, když Tvůj příběh zaujme média. Budeš mít možnost poznat nové kamarády. Pro nejúspěšnější jsou připraveny hodnotné věcné ceny. Vítězové získávají pro svoji školu 10 000 Kč na školní pomůcky.

4 Jak a kdy se zapojit? www.detskycinroku.cz www.detskycinroku.cz Zapojit se můžeš zasláním příběhu na adresu Nadačního fondu DČR nebo ho můžeš vložit na stránkách www.detskycinroku.cz. Ze získaných příběhů vybere komise vždywww.detskycinroku.cz pět semifinalistů v každé kategorii. O vítězích rozhodne hlasování dětí. Duben - září 2013 Možnost zasílat a vkládat příběhy 30. září 2013 Uzávěrka pro zasílání a vkládání příběhů 1. října - 10. října 2013 Výběr semifinalistů od komise expertů 11. října - 31. října 2013 Dětské hlasování 31. října 2013 Uzávěrka hlasování dětí 28. listopadu 2013 Slavnostní vyhlášení vítězů

5 Kategorie DČR 1. Záchrana lidského života 2. Pomoc v rodině 3. Pomoc jiným dětem 4. Pomoc ostatním lidem 5. Pomoc přírodě 6. Dobrý nápad 7. Pomoc n@ netu Děti nejen píší a posílají své příběhy, ale jako členové dětské poroty rovněž rozhodují o vítězných nositelích ocenění Dětský čin roku.

6 Patroni DČR* 1. Záchrana lidského života / patron: herec a tanečník Jan Révai, 2. Pomoc v rodině / patronka: herečka Jitka Čvančarová 3. Pomoc jiným dětem / patron: zpěvák Zbyněk Drda 4. Pomoc přírodě / patron: herečka a zpěvačka Petra Černocká 5. Pomoc ostatním lidem / patron: vícenásobný paralympionik a mistr světa v cyklistice Jiří Ježek 6. Dobrý nápad / patron: herečka Zora Jandová * Vyhlašování ročníku 2012, cenu v kategorii Pomoc na netu předával Jakub Kohák.

7 Vyhlášení vítězů Tváří projektu a čestným předsedou nadačního fondu Dětský čin roku se stal herec a moderátor Aleš Háma. Slavnostní vyhlášení proběhne v nádherných prostorách Staroměstské radnice v Praze. Po slavnostním vyhlášení zpravidla následuje neformální program s patrony za účasti médií.


Stáhnout ppt "Charitativní projekt společnosti Whirlpool CR 2013."

Podobné prezentace


Reklamy Google