Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz Tvorba konkordace Algoritmy II 3. projekt, 5. zadání Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz Tvorba konkordace Algoritmy II 3. projekt, 5. zadání Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz."— Transkript prezentace:

1 Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz
Tvorba konkordace Algoritmy II 3. projekt, 5. zadání Jiří Znoj - zno

2 Zadání Pro zadaný textový soubor program sestaví seznam slov a ke každému slovu vypíše seznam řádků na kterých se toto slovo vyskytuje do textového souboru. Slova jsou v konkordaci setříděna podle abecedy, řádky jsou uváděny vzestupně. Jméno vstupního i výstupního textového souboru bude zadáno z klávesnice.

3 ALGORITMUS Čtení vstupního souboru po znacích a převod všech písmen na malá písmena Slovo je posloupnost jen písmen jdoucích za sebou Každé slovo je uloženo do binárního stromu a číslo řádku do fronty Pokud slovo již ve stromu je, pak se uloží pouze číslo do příslušné fronty Znak konce řádku inkrementuje počítadlo řádků Výpis je realizován inorder průchodem binárního stromu a výpisem obsahu fronty

4 ALGORITMUS

5 Ukázka chování programu
Vstup:

6 Ukázka chování programu
Výstup:

7 Ukázka funkce main

8

9 KONEC Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz Tvorba konkordace Algoritmy II 3. projekt, 5. zadání Jiří Znoj - zno0011 - jiri.znoj.st@vsb.cz."

Podobné prezentace


Reklamy Google