Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prague beach team o.s.. Vznik PBT Nápad založit vlastní beachvolejbalový klub se zrodil ve Zruči nad Sázavou v červenci 2006, kde probíhalo volejbalové.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prague beach team o.s.. Vznik PBT Nápad založit vlastní beachvolejbalový klub se zrodil ve Zruči nad Sázavou v červenci 2006, kde probíhalo volejbalové."— Transkript prezentace:

1 Prague beach team o.s.

2 Vznik PBT Nápad založit vlastní beachvolejbalový klub se zrodil ve Zruči nad Sázavou v červenci 2006, kde probíhalo volejbalové soustředění. Vedla k tomu touha věnovat se ve větší míře plážovému volejbalu, aniž by byla omezující naše studentská finanční situace. Tehdejší (a bohužel i nynější) pražský beach volejbal je totiž, bohužel, ovládán komercí. Na výše zmíněném soustředění se sešla skupina lidí, jejichž zájem o beach podnítil vznik vlastní organizace. Jejím smyslem je zpřístupnění tohoto sportu širší veřejnosti za přijatelných finančních podmínek a zároveň kvalitní trénování.

3 Členové Momentálně má klub Prague beach team okolo 150 členů Momentáln ě má Praguebeachteam 114 č len ů, toto č íslo se však n ě kdy i ka ž dým týdnem m ě ní. Podmínky č lenství: zaplacení č lenského p ř ísp ě vku – 3 000,- K č dodr ž ování vnit ř ního ř ádu klubu Výhody č lenství: sleva na startovném nanámipo ř ádaných turnajích sleva na námi po ř ádaných soust ř ed ě ních páte č ní hra pro všechny č leny klubu zdarma kvalitní a jednotná technickápr ů prava p ř átelská atmosféra Momentáln ě má Praguebeachtea m 114 č len ů, toto č íslo se však n ě kdy i ka ž dým týdnem m ě ní. Podmínky č lenství: zaplacení č lenského p ř ísp ě vku – 3 000,- K č dodr ž ování vnit ř ního ř ádu klubu Výhody č lenství: sleva na startovném na námi po ř ádaných turnajích sleva na námi po ř ádaných soust ř ed ě ních páte č ní hra pro všechny č leny klubu zdarma kvalitní a jednotná technická pr ů prava p ř átelská atmosféra Podmínky členství: zaplacení členského příspěvku podle skupiny dodržování vnitřního řádu klubu Výhody členství: sleva na startovném na námi pořádaných turnajích sleva na námi pořádaných soustředěních páteční hra pro všechny členy klubu zdarma kvalitní a jednotná technická průprava přátelská atmosféra Trénování: příplatek k členskému příspěvku za pobyt na kurtu s trenérem i bez trenéra možnost tréninku 4x týdně (pondělí – čtvrtek) možnost účastnit se navíc tréninků zaměřených na techniku možnost účasti na kompenzačních tréninkách

4 Námi pořádané akce: Beachvolejbalové turnaje – PBT tour ve třech kategoriích – muži, ženy, mixy King and queen of the beach – každoroční turnaj pro naše členy Dětské dny pro nejmenší Turnaje pro začátečníky Turnaje v beachfotbale Večerní i týdenní kempy pro nečleny Každoroční soustředění v Itálii, pro členy i nečleny Letní týdenní kempy pro členy

5 Naše cíle vytvořit kvalitní tréninkovou atmosféru Na tomto cíli se snažíme nepřetržitě pracovat. Pořádáme trenérské schůze, které mají za úkol sjednocovat techniku všech trenérů, která se vštěpuje hráčům. Můžeme říci, že tento cíl se nám daří plnit, což například dokazuje zvyšující se počet našich členů a jejich spokojenost u nás. umožnit jak profesionálním tak i amatérským hráčům účastnit se profesionálně organizovaných turnajů Tento cíl se nám daří pomalu a jistě plnit, vždy obsazené turnaje PBT Tour, samostatné turnaje pro začátečníky a mírně pokročilé, kteří si na otevřený turnaj ještě netroufají. Ostatní naši členové chodí na turnaje pořádané jinými kluby i turnaje ABV a velmi dobře se umísťují. vychovat vlastní trenéry s jednotnou technikou úderů V klubu máme šéftrenéry Miloše a Andreje Takáče, který úspěšně rozšířil trenérské řady. Vybraní trenéři prošli také kurzem trenérů 3. třídy pořádaný volejbalovým svazem. Skupinu trenérů se snažíme zvětšovat i nadále. Proto budeme opět pořádat kurzy pro trenéry.

6 vštěpit základy beachvolejbalu mladým hráčům bez rozdílu ve spolupráci s ČVS Naším snem je učit beachvolejbal mládež již od útlého věku, což v České republice zatím moc zvykem není. Jelikož beachvolejbalová technika i způsob hry je zcela odlišný od klasického-šestkového volejbalu, hráči, kteří od tohoto příbuzného sportu přecházejí, se musí vše přeučovat. Proto je naší snahou vyhledat mladé zájemce, kterým se budeme věnovat už od jejich volejbalového počátku, o správnosti tohoto postupu svědčí větší zájem u mladých začátečníků. vychovat rozhodčí s jednotným měřítkem posuzování přilákat dostatek sponzorů, jenž by umožnili větší rozvoj působení Prague beach teamu, o.s. postavit vlastní areál Nejen k tomuto hlavnímu cíli potřebujeme podporu sponzorů.

7 Sponzoring Proč Vás potřebujeme? Působíme v hostujícím areálu, což znamená nevýhody pro další rozvoj klubu jak po stránce členské (omezená kapacita pro tréninky), tak finanční (neustále se zvyšující nájem) Chceme se starat o naše členy, což znamená i nákup pomůcek pro kompenzační tréninky, klubové oblečení a dresy. Co Vám nabízíme? Možnosti prezentace: –logo a odkaz na stránce klubu – www.praguebeachteam.cz –logo na všech tištěných letácích souvisejících s akcemi našeho klubu –umístění loga na klubovém oblečení –umístění banneru s logem sponzora na všech klubových akcích


Stáhnout ppt "Prague beach team o.s.. Vznik PBT Nápad založit vlastní beachvolejbalový klub se zrodil ve Zruči nad Sázavou v červenci 2006, kde probíhalo volejbalové."

Podobné prezentace


Reklamy Google