Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Barma, stát již v antice známý jako "Land of Gold" pro svá nepřeberná přírodní a historicko kulturní bohatství. Barma, stát již v antice známý jako "Land.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Barma, stát již v antice známý jako "Land of Gold" pro svá nepřeberná přírodní a historicko kulturní bohatství. Barma, stát již v antice známý jako "Land."— Transkript prezentace:

1

2 Barma, stát již v antice známý jako "Land of Gold" pro svá nepřeberná přírodní a historicko kulturní bohatství. Barma, stát již v antice známý jako "Land of Gold" pro svá nepřeberná přírodní a historicko kulturní bohatství. Je to malebná země s dávnými tradicemi, které jsou hluboce zakořeněny již od předešlých generací předků v atmosféře náboženství buddhismusu, které je nejrozšířenějším v této zemi. Je to malebná země s dávnými tradicemi, které jsou hluboce zakořeněny již od předešlých generací předků v atmosféře náboženství buddhismusu, které je nejrozšířenějším v této zemi. Turisté zde mohou navštívit nekonečné množství pagod, z niž nejznámější je monumentální Shwedagon Pagoda ve městě Rangům. Turisté zde mohou navštívit nekonečné množství pagod, z niž nejznámější je monumentální Shwedagon Pagoda ve městě Rangům. Dále známé trhy včetně řemeslných-Bobyoke. Nový trh potravin a noční trh Bya, kláštery a pagody ve městě Mandalay (což je druhé největší město v zemi). Dále známé trhy včetně řemeslných-Bobyoke. Nový trh potravin a noční trh Bya, kláštery a pagody ve městě Mandalay (což je druhé největší město v zemi). Mezi další známé a vyhlášené kláštery patří Shwe Nandaw, nebo Golden Palace, pagoda Kothodaw a Mahamuni. Mezi další známé a vyhlášené kláštery patří Shwe Nandaw, nebo Golden Palace, pagoda Kothodaw a Mahamuni. Dále se nalézá bezpočet chrámů a pagod v městě Pagan, což je nejvýznamnější archeologické naleziště v jihovýchodní Asii s domy postavenými na dřevěných chůdách-kůlech na jezeře Inle a Temple Mount Popa, ve městě Bagan. Dále se nalézá bezpočet chrámů a pagod v městě Pagan, což je nejvýznamnější archeologické naleziště v jihovýchodní Asii s domy postavenými na dřevěných chůdách-kůlech na jezeře Inle a Temple Mount Popa, ve městě Bagan.

3

4

5

6 Zlatý viklan u Kyaikta

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33 HEZKÝ DEN:-) BarmadříveMyanmar


Stáhnout ppt "Barma, stát již v antice známý jako "Land of Gold" pro svá nepřeberná přírodní a historicko kulturní bohatství. Barma, stát již v antice známý jako "Land."

Podobné prezentace


Reklamy Google