Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Představení společnosti CORAL s.r.o.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Představení společnosti CORAL s.r.o."— Transkript prezentace:

1 Představení společnosti CORAL s.r.o.
Daniel Halmich, CORAL s.r.o.

2 Představení společnosti CORAL s.r.o.
Společnost CORAL s.r.o. se již více jak 16 let zabývá vývojem a implementací vlastních technologických informačních a řídicích systémů řady TIRS kategorie SCADA/HMI pro oblast průmyslové automatizace. Další významnou oblastí činnosti je vývoj speciálního SW a HW. Nabízíme kompletní řešení pro vizualizaci a řízení libovolné technologie šité na míru konkrétním požadavkům zákazníka a to od dodání a implementace technologie až po vytvoření kompletního dispečerského pracoviště. Námi realizované technologické informační systémy patří ve svém oboru k největším a nejnáročnějším aplikacím v České republice. Naše produkty a softwarová řešení představují technologickou špičku a jsou úspěšně nasazovány také v zahraničí. Společnost CORAL s.r.o. je držitelem certifikátu systému řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 Sídlo společnosti a zastoupení: Hradec Králové, Slovensko, Německo, Švédsko Partneři: CRA AB, KTC Control AB, REGINTECH AB, regionální zástupci v České a Slovenské republice

3 Získaná ocenění „IT projekt roku 2003“ za realizovaný projekt „Centrální dispečink řízení distribuce tepla ve městě Plzni“ společnosti Plzeňské služby a.s., který je vybudován na platformě technologického informačního a řídicího systému TIRSWeb. Soutěž IT projekt roku 2003 pořádá a vyhlašuje CACIO (Česká asociace manažerů úseků informačních technologií) pod záštitou ministra informatiky České republiky. Projekt byl udělen za efektivní zvládnutí implementace řídicího systému reálného času s využitím webových technologií a průmyslových standardů. „Microsoft Industry Awards Finalist“ za využití moderních technologií Microsoft, technologickou inovaci a excelenci.

4 Nabídka našich služeb Kompletní dispečinky na klíč
Rozvodné závody, teplárenství, vodárenství, energetika, plynárenství, výroba, zdravotnictví, telemetrie, správa budov, inteligentní domy, monitoring teplot v objektech, krizové štáby a další oblasti. Částečná realizace, pilotní projekt, kompletní dispečink na klíč. Dispečinky odolné vůči selhání – TIRS Cluster. Internetové dispečinky a nadstavby stávajících dispečinků Vytvoření Internetového dispečinku nebo Internetové nadstavby stávajícího dispečinku. Technologické webové aplikace Připojení technologie a vytvoření webové aplikace dle požadavků zákazníka.

5 Nabídka našich služeb Dispečerský SCADA/HMI SW pro montážní a realizační firmy (vývojová verze ZDARMA) Technologické informační a řídicí systémy řady TIRS. Otevřené řešení. Oboustranná komunikace s technologickými zařízeními různých výrobců (např. Sauter EY3600, EY2400, Johnson Controls, Siemens, Landis&Gyr a dalšími). Podpora obecných komunikačních protokolů OPC, ModBus, M-Bus. Systémy TIRS nejsou rozděleny na vývojovou a runtime verzi. Komunikace pomocí COM, TAPI, TCP, UDP, HTTP. Robustní řešení založené na Microsoft SQL Serveru.

6 Nabídka našich služeb Řešení pro komunikace a měření veličin
Dálkový monitoring teplot, vlhkosti a dalších veličin v objektech. Dálkové přenosy dat z technologie (patní měřiče, měřiče tepla,...). Monitoring zdravotnické techniky a prostorů. Řízení a monitoring přehrad, jezů a MVE. Telemetrické měřicí stanice pro sledování a ukládání fyzikálních veličin. HW a SW moduly pro připojení různorodé technologie (PLC automaty, měřiče tepla,...). Komunikační moduly pro propojování různých zařízení s konverzí protokolů Přizpůsobení fyzického rozhraní, formátu komunikačního protokolu připojovaným zařízením nebo sběrnicím. Konverze dat jednoho zařízení na tvar jiného zařízení a použití různých komunikačních tras.

7 Vybrané reference na platformě systémů TIRS
Česká republika International Power Opatovice, a.s. (primární rozvody pro Hradec Králové, Pardubice a Chrudim), Tepelné hospodářství Pardubice a.s., Plzeňské služby, a.s. (celoměstský teplárenský systém), Povodí Vltavy s. p., Povodí Labe, s.p. (monitoring meteo a hydrologických stavů celého povodí, řízení přehrad, 23 lokálních dispečinků), Veletrhy Brno, a.s. (vytápění, vzduchotechnika a osvětlení), Jihomoravská plynárenská, a.s. (rozvody a předávací stanice), ESAB Vamberk, s.r.o. (monitoring a řízení výrobních linek), České Radiokomunikace, a.s. (monitoring + řízení jednotlivých vysílačů a dalších technologií), Kaufland Česká republika, v.o.s., Fakultní nemocnice Hradec Králové, …. Zahraničí (realizováno obchodním zastoupením společnosti CORAL s.r.o.) Německo - Dunlop GmbH, Konrad Hornschuch AG, Pirelli, Hi-Chem AG, Diosna, Reimelt, Kuhn GmbH, Liebherr, Schlosser & Pfeiffer, Weiss, Akzo Nobel, Merklinger, Allgaier Werke GmbH, Schüttguttechnik Freital, Zippe, Passavant, Eirich, Greiner Labortechnik, Vibra,  Perga-Plastik, Schimscha Švédsko - Reimelt, Diosna, Gõteborg Energi Španělsko – Reimelt Čína - Reimelt, Diosna Holandsko - Reimelt Saudská Arábie – Reimelt Anglie - Reimelt Izrael - Reimelt Portugalsko - Diosna Maďarsko – Diosna Rusko - Wolz Polsko - Akzo Nobel


Stáhnout ppt "Představení společnosti CORAL s.r.o."

Podobné prezentace


Reklamy Google