Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PRIPO Principy počítačů

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PRIPO Principy počítačů"— Transkript prezentace:

1 PRIPO Principy počítačů
Organizační úvod + vstupní test Martin Adámek

2 PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)
Kontakt přednášky, zkouška, garant předmětu Ing. Roman Loskot, Ph.D. některá cvičení, zápočtový test na nich Ing. Martin Adámek martin.adamek na uhk.cz dveře č. 344 (naproti J22 a J23) konzultace po dohodě PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)

3 PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)
Organizace předmětu přednášky základní teorie cvičení procvičení + podrobnosti k teorii zápočtový test v prosinci na cvičení výsledky zapisuje cvičící na závěr zkouška ve zkouškovém období dr. Loskot PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)

4 PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)
účast povinná navazují na přednášku, procvičuje se probraná látka účast na přednáškách velice vhodná zaplnění, kapacita ?? kdo je oficiálně zapsán, má přednostní nárok na účast když se vejdete, můžete mezi mými cvičeními libovolně přebíhat a fluktuovat na počítačových učebnách se nenechte rozptylovat pro nás nepotřebnou technikou množství s PRIPO nesouvisející činnosti je nepřímo úměrné šanci na úspěch v závěru semestru PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)

5 Zrychlené absolvování
Vstupní test případnou známku z úvodního testu můžete přijmout, nebo odmítnout vyjde-li Vám 2 nebo 3, můžete standardně chodit na cvičení při souhlasu se známkou se prosím hned odhlaste ze cvičení při neúspěchu je pak nutno chodit na cvičení při úspěchu se o zápis zápočtu i zkoušky hlaste u dr.Loskota na konci semestru nebo v nejbližším zkouškovém období jinak výsledek propadne výsledek naleznete do příštího cvičení na mém webu PRIPO, cvičení – Ing. Martin Adámek (UHK-FIM-KIT)


Stáhnout ppt "PRIPO Principy počítačů"

Podobné prezentace


Reklamy Google