Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1 COMMUNIGUARD STOP! ELEKTROSMOGU !. 2 ELECTROMAGNETICKÉ VLNĚNÍ OVLIVŇUJÍCÍ NÁŠ ŽIVOT Pro lidský organismus je velmi důležité jemné přírodní elektromagnetické.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1 COMMUNIGUARD STOP! ELEKTROSMOGU !. 2 ELECTROMAGNETICKÉ VLNĚNÍ OVLIVŇUJÍCÍ NÁŠ ŽIVOT Pro lidský organismus je velmi důležité jemné přírodní elektromagnetické."— Transkript prezentace:

1 1 COMMUNIGUARD STOP! ELEKTROSMOGU !

2 2 ELECTROMAGNETICKÉ VLNĚNÍ OVLIVŇUJÍCÍ NÁŠ ŽIVOT Pro lidský organismus je velmi důležité jemné přírodní elektromagnetické vlnění. Elektrosmog je možná neviditelný, ale může poškodit naše zdraví. S uměle vytvořenými vlnami si lidské buňky neví rady a reagují na ně stresem.

3 3 PROČ HO POTŘEBUJEME? Všechna electronická a komunikační zařízení vyzařují elektromagnetické vlnění. Neustálé vystavování tomuto elektronickému smogu může přispívat k bolestem hlavy, nervozitě, únavě, zvyšování stresu, a poruchám spánkového režimu. To dlouhodobě přispívá ke vzniku vážných nemocí!

4 4 NÁLEPKA Technická novinka Účinkuje neustále Žádné vedlejší účinky, žádné kontraindikace Vědecky přezkoušeno COMMUNI GUARD je kovová fólie obsahující křemík s vtištěnou informací. Dokáže ochránit lidský organismus před škodlivými vlivy elektronického smogu např. při použití mobilního telefonu.

5 5 A JAK TO FUNGUJE? Nálepka COMMUNI GUARD dokáže ochránit lidský organismus před škodlivými vlivy elektromagnetického záření. COMMUNI GUARD pozměňuje energetickou informaci technické oscilace; maže škodlivý potenciál a následně vytváří přirozené prostředí. Informace na fólii neustále rezonuje s tělem a jeho buňkami; harmonizuje škodlivé vlnění a má na buňky regenerační účinky.

6 6 A JAK TO FUNGUJE II. Nálepka COMMUNI GUARD má za úkol užitím metody biorezonance přiblížit elektromagnetické impulzy z elektronických přístrojů (např. mobilních telefonů) co nejvíce přirozenému magnetickému poli lidského organismu. Tato harmonizace může být výraznou pomocí při boji s neblahými účinky vnějších elektromagnetických vlivů.

7 7 Výsledky rozboru živé kapky krve Darkfield Mikroskopie je metoda rozboru živé krve. Ukázalo se, že elektromagnetické záření po pětiminutovém volání telefonem způsobuje shlukování krevních destiček do dlouhé stočené formace. Stav před použitím telefonu –3 minuty po jeho použití bez ochranné nálepky –3 minuty po jeho použití s Communiguardem TEST 1 Zkoušky byly provedeny v institutu EUTROPA v Německu

8 8 Digitální Kirlianova fotografie Kirlianova fotografie zobrazuje elektromagnetické záření lidí a jiných živých objektů. Při tomto testu byla pozorována změna náboje po tříminutovém telefonním hovoru. Jednoznačné zvýšení velikosti děr (+104%) a slabých míst (+16) v poli okolo těla způsobuje pokles odolnosti vůči okolním stresovým faktorům. Naproti tomu při použití COMMUNIGUARD nebyly zaznamenány žádné změny tohoto pole. Okolo těla je vidět takřka jednolitý plášť, díky kterému je tělo připraveno na vypětí. TEST 2 Zkoušky byly provedeny v institutu EUTROPA v Německu

9 9 Thermografický test Za pomoci infračerveného světla můžeme sledovat, jak lidské tělo vyzařuje teplo. Zkoušky ukázaly, že při použití telefonu bez ochranné samolepky dochází k výraznému zahřívání hlavy. Při použití samolepky COMMUNIGUARD k tomuto efektu nedošlo. TEST 3 Zkoušky byly provedeny v institutu EUTROPA v Německu

10 10 TEST 4. “PROGNOS” je přístroj měřící odpor kůže, který pomocí speciálního software ukazuje tělesnou energii. Dva roky byla prováděna nejrůznější měření. Bylo nade vši pochybnost ukázáno, že u 90% zúčastněných došlo po telefonování bez ochrany Nálepky k poklesu energie a nerovnováze v organismu. Takové úkazy nebyly pozorovány u osob používajících COMMUNIGUARD. DLOUHODOBÉ POUŽÍVÁNÍ COMMUNIGUARD POMÁHÁ UDRŽOVAT ROVNOVÁHU TĚLA. Fialová dole: Měření ukazující škodlivé děje při telefonování bez COMMUNIGUARD Fialová nahoře: O 30 min později Modrá: Měření bez mobilního telefonu Červená: Měření během použití mobilního telefonu s COMMUNIGUARD Zelená: Měření opakované o 6 hodin později s COMMUNIGUARD Zkoušky byly provedeny v institutu EUTROPA v Německu

11 11 UŽITÍ Prostě připravte fólii a nalepte ji na baterii vašeho mobilního telefonu, notebooku atp. Notebooky Bezdrátové telefony Pagery Interkomy Televize Mikrovlnné trouby GPS Hodí se i do auta Atd.

12 12 UŽITÍ II. Nálepka obsahuje na 5000 různých informací a je proto důležité dodržovat následující: Nezmenšujte nálepku! Neodstřihuje její sebemenší část! V případě poškození vyměňte nálepku!

13 13 Potenciální uživatelé Kdokoli, kdo má alespoň nějakou elektroniku – NEOMEZENÝ POTENCIÁL! Cenově dostupná pomůcka pro zvýšení bezpečnosti spotřebičů Snadný způsob, jak udělat něco pro zdraví rodiny i vás –V elektrosmog věří každý – dokonce i ti největší skeptici!

14 14 Potenciální uživatelé II. Děti jsou v dnešní době stále více vystavovány elektrosmogu. Ony potřebují ochranu!

15 15 V predaji na www.vyzivaprezdravie.sk Prostě nalepit… a jste za vodou!


Stáhnout ppt "1 COMMUNIGUARD STOP! ELEKTROSMOGU !. 2 ELECTROMAGNETICKÉ VLNĚNÍ OVLIVŇUJÍCÍ NÁŠ ŽIVOT Pro lidský organismus je velmi důležité jemné přírodní elektromagnetické."

Podobné prezentace


Reklamy Google