Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vítejte sportovní fanoušci Předvedu Vám desatero pravého sportovního fanouška. Snažil jsem se, aby tato pravidla byla využitelná nejen pro fotbal či hokej.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vítejte sportovní fanoušci Předvedu Vám desatero pravého sportovního fanouška. Snažil jsem se, aby tato pravidla byla využitelná nejen pro fotbal či hokej."— Transkript prezentace:

1

2 Vítejte sportovní fanoušci Předvedu Vám desatero pravého sportovního fanouška. Snažil jsem se, aby tato pravidla byla využitelná nejen pro fotbal či hokej ale pro sport jako takový.

3 1.ZÁSADA Fanoušek musí věřit. I když se týmu (nebo jednotlivci) nedaří. Vždy musí věřit, že se tým či jednotlivec zvedne a zvítězí.

4 2. ZÁSADA Zápas či závod končí hvizdem rozhodčího, či podle jiných pravidel. Pokud tým například prohrává po druhé třetině 0:5 neříkáme: „Prohráli jsme.“ ale „Prohráváme.“

5 3. ZÁSADA Fanoušek nesmí nechat nikoho aby jeho tým či jednotlivce, jakkoli hanil, či jinak urážel. Před fyzickým kontaktem by měl dávat přednost vysvětlení opaku.

6 4. ZÁSADA Naděje umírá poslední!!! Šance existuje vždy

7 5. ZÁSADA Nenechat se odradit okolím. I když jsme svým okolím často považováni za slabomyslné, nesmí nás to zviklat, a svému týmu či jednotlivci musíme věřit.

8 6. ZÁSADA Fanoušky soupeře fyzicky nenapadat. Tím bysme svému týmu jen uškodili. Slovnímu kontaktu se nevyhýbejme.

9 7. ZÁSADA Nikdy se nestydět za to odkud jsem. A to i v případě že se týmu či jednotlivci nedaří.

10 8. ZÁSADA Sledovat tým či jednotlivce Pokud je to jen trochu možné, navštěvovat všechny zápasy či závody týmu či jednotlivce. Při dobré finanční situaci, jet za týmem či jednotlivcem na soupeřův stadion.

11 9. ZÁSADA Vymýšlet nové pokřiky a popěvky povzbuzující tým či jednotlivce. Sem patří i dobrovolné shánění bubeníků, trubačů apod.

12 10. ZÁSADA Žádná poraženecká nálada před zápasem. Na zápas či závod jdeme s vizí, že vyhrajeme i když to bude někdy těžké.

13 Děkuji za Váš čas Pokud se budeme chovat podle tohoto desatera, bude sport zase o něco bohatší.


Stáhnout ppt "Vítejte sportovní fanoušci Předvedu Vám desatero pravého sportovního fanouška. Snažil jsem se, aby tato pravidla byla využitelná nejen pro fotbal či hokej."

Podobné prezentace


Reklamy Google