Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Moderní příběh ŽABÍ KRÁL Ženě hrající golf, se náhle ztratit míč v lese, ona šla do lesa jej hledat a našla žábu chycenou do pasti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Moderní příběh ŽABÍ KRÁL Ženě hrající golf, se náhle ztratit míč v lese, ona šla do lesa jej hledat a našla žábu chycenou do pasti."— Transkript prezentace:

1

2 Moderní příběh ŽABÍ KRÁL

3 Ženě hrající golf, se náhle ztratit míč v lese, ona šla do lesa jej hledat a našla žábu chycenou do pasti.

4 Žába řekla: « Pokud vy mě vysvobodíte, já splním vaše 3 přání. »

5 Žena osvobodila žábu. Žába řekla: « Děkuji, jenom poznámka k přáním. Co vy si budete přát pro sebe, stane se též vašemu manželovi, dokonce 10 krát více než vám. »

6 Žena odpověděla: « Bez starosti. » Její první přání bylo stát se nejlepší ženou na zemi. Žába ji varovala : « Nezapomeň, tvůj manžel bude nejšikovnější hoch na zemi, a navíc, bude mít rád všechny ženy. »

7 Žena odpověděla: « To je OK věc, já budu nejskvělejší žena na zemi a on bude mít své oči jen pro mě! » a tak ona se stala nejskvělejší ženou...

8 Její druhé přání bylo, být nejbohatší ženou na zemi. Žába řekla: « Ať váš manžel je 10x bohatší než vy. »

9 Ona odvětila: « Bez problému, co je jeho je moje a co je moje je jeho. »

10 A tak se stala NEJBOHATŠÍ ženou na zemi !!!! Žába žádala o vyslovení třetího přání _ a žena řekla: « Já chci dostat velmi malou náhlou srdeční slabost. »

11 Mravní poučení z tohoto příběhu ???? Ženy jsou příliš chytré !!! Za žádnou cenu jim nevěřte !!! ;0) *** KONEC*** 1005software


Stáhnout ppt "Moderní příběh ŽABÍ KRÁL Ženě hrající golf, se náhle ztratit míč v lese, ona šla do lesa jej hledat a našla žábu chycenou do pasti."

Podobné prezentace


Reklamy Google