Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s."— Transkript prezentace:

1 PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

2 Charakteristika MC KAŠPÁRKOV příjemné místo pro setkávání a podporu rodin pro maminky s dětmi a ostatní rodinné příslušníky bez rozdílu věku, vzdělání a sociálního zázemí počet rodin v členské základně je 32 cílem je zaplnit bílá místa v systému služeb pro mladou rodinu zabezpečovaných státní správou a ziskovými organizacemi Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

3 Projekty realizované z grantů města Rosice v roce 2012  Cesta pohádkovým lesem – dotace 7 000,- Kč  Táta dneska frčí – dotace 10 000,- Kč  Divadlo pro radost – dotace 24 000,- Kč  Zabezpečení pravidelného provozu HERNY MC KAŠPÁRKOV o.s. v roce 2012 – dotace 29 000,- Kč Celková výše získaných dotací v roce 2012 – 70 000,- Kč Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

4 Projekt CESTA POHÁDKOVÝM LESEM akce proběhla 8. 5. 2012 na nádvoří a v zámeckém parku zaměření na děti předškolního věku 2-7 let akce se zúčastnilo přes 180 dětí s doprovodem rodičů v zámeckém parku bylo rozmístěno 8 stanovišť s pohádkovými bytostmi, kde děti plnily různé úkoly za splněné úkoly děti dostaly odměnu na nádvoří byl skákací hrad, trampolína a občerstvení Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

5

6

7

8

9 Projekt TÁTA DNESKA FRČÍ akce proběhla 9. 9. 2012 na koupališti a v kuželně v Rosicích zaměřena na děti ve věku 2 – 7 let v doprovodu otců, obou rodičů, prarodičů nebo jiných rodinných příslušníků zúčastnilo se 87 dětí s doprovodem, celkem 200 osob realizaci a organizaci zajistily maminky dobrovolnice a jejich rodiny Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

10 Projekt TÁTA DNESKA FRČÍ MC KAŠPÁRKOV se touto akcí zapojilo do kampaně Sítě mateřských center ke Dni otců cílem je podpora a posilování role otců v rodině součástí akce byly soutěže pro děti s tatínky, skákací hrady, trampolína, malování na obličej, výtvarná dílna v kuželně hrála kapela, zájemci hráli se kuželky a bylo zde občerstvení Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

11

12

13

14

15 Divadlo pro radost (celoroční projekt) cílová skupina: celé rodiny – děti 1 – 13 let divadlo se pořádá pravidelně – 1 krát za měsíc divadlo hrají maminky dobrovolnice nebo přizvaná hostující divadla některá představení byla podpořena Jihomoravským krajem několik představení bylo zakončeno výtvarnou dílnou na téma odehrané pohádky za rok 2012 se akce zúčastnilo celkem 352 dětí v doprovodu 680-ti dospělých cílem je kulturní vzdělávání dětí pomocí pohádek Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

16 Divadlo pro radost (celoroční projekt) Odehrané pohádky: O Koblížkovi O červené Karkulce Zvířátka a loupežníci O pejskovi a kočičce Pohádky z kouzelné krabice O třech medvědech O zpívánkové víle, která ztratila svůj hlas Tři prasátka O zlobivém andílkovi Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

17

18

19

20

21 Herna (celoroční projekt) místo pro setkávání a hru rodičů s dětmi ve věku od 0,5 roku do 7-mi let svým vybavením nabízí veškerou péči i pro nejmenší děti otevřena celoročně v dopoledních i odpoledních hodinách pořádání kroužků, besed, přednášek, tvořivých dílen pro děti i dospělé Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

22 Herna (celoroční projekt) cílem projektu je zajistit prostory pro fungování HERNY v MC KAŠPÁRKOV v roce 2012 byl počet návštěv celkem 1 000 osob, z toho 500 dětí Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

23

24

25

26

27 ROK 2013 v MC KAŠPÁRKOV priorita MC KAŠPÁRKOV o.s. v roce 2013 je zajistit financování provozu celého MC, tj. nejenom herny, ale i sálu, ve kterém probíhají cvičení pro děti proto MC žádá ve svém projektu město Rosice o dotaci, která by pokryla nejenom provoz herny, ale i náklady na cvičební sál Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

28 Děkujeme městu Rosice za finanční podporu v roce 2012 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

29 Děkuji Vám za pozornost... Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.


Stáhnout ppt "PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google