Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Cukrář/ka Cukráři jsou něco jako umělci. Musí umět dobře zpracovat suroviny na dorty , bít trpěliví a zručný. Je to velmi složitá a deprimující práce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Cukrář/ka Cukráři jsou něco jako umělci. Musí umět dobře zpracovat suroviny na dorty , bít trpěliví a zručný. Je to velmi složitá a deprimující práce."— Transkript prezentace:

1 Cukrář/ka Cukráři jsou něco jako umělci. Musí umět dobře zpracovat suroviny na dorty , bít trpěliví a zručný. Je to velmi složitá a deprimující práce.

2 kvalifikace Je zapotřebí mít Střední odborné vzdělání s výučním listem. Pro vzdělávání v tomto oboru jsou významné vyučovací předměty základní školy: Chemie, Přírodopis, Výtvarná výchova

3 Výhody a nevýhody Výhody: Plat 12 000 až 14 000 Kč. Pracovní doba:
PO-PÁ: 7: :30 SO: 8: :00 NE: 11: :00 Nevýhody: Namáhavá, stresující práce.

4 Vykonávání práce například Cukrárna Příbram
adresa: náměstí 17. listopadu 294, Příbram – Cukrárna Příbram nabízí jak příjemné posezení, tak i profesionální výrobu dortů ke každé příležitosti. Cukrárna má dvě provozovny: Václavské Náměstí, Příbram II a Náměstí 17. listopadu, Příbram VII. Dorty lze objednávat přes telefon, nebo přímo v dané cukrárně.

5 Dojíždění do práce Z Velké dobré do Příbram trvá 1 hodinu a délka trasy je 84 km. Cena dojíždění je 567,-

6 Graf

7 Vytvořila: Nikola Batakova
Zdroje: Google, seznam a knihy


Stáhnout ppt "Cukrář/ka Cukráři jsou něco jako umělci. Musí umět dobře zpracovat suroviny na dorty , bít trpěliví a zručný. Je to velmi složitá a deprimující práce."

Podobné prezentace


Reklamy Google