Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Znalosti prodávají. FINTV – nezávislá internetová finanční televize FinTV je internetovou platformou určenou pro finanční poradce, kteří věří, že vždy.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Znalosti prodávají. FINTV – nezávislá internetová finanční televize FinTV je internetovou platformou určenou pro finanční poradce, kteří věří, že vždy."— Transkript prezentace:

1 Znalosti prodávají

2 FINTV – nezávislá internetová finanční televize FinTV je internetovou platformou určenou pro finanční poradce, kteří věří, že vždy je možné se vzdělávat a rozšiřovat své schopnosti. FinTV chce přispět k profesionalizaci českého finančního poradenství a zároveň zvyšuje povědomí o etice vůči klientům. Finanční profesionálové se mohou prostřednictvím FinTV inspirovat pro svou práci, zvýšit její efektivitu, rozšířit odborné zázemí a posílit svou konkurenceschopnost.

3 FINTV – 3 základní kategorie Na FinTV najdete videomateriály z oblasti osobní rozvoje, informace o nejnovějších finančních produktech, atraktivní lifestylová témata i živé přenosy z vybraných konferencí.

4 FINTV – kategorie: Osobní rozvoj Videa zaměřená na zlepšení komunikačních schopností, prodejních dovedností a řízení firmy. Ladislav Špaček Miroslav Princ Daniel Gamrot

5 FINTV – kategorie: Produkty aktuální produktové informace z oblasti pojištění, bydlení, investování a penze Dušan Šídlo, analytik Broker Trust Stavební spoření Pojištění

6 FINTV – kategorie: Lifestyle rozhovory se zajímavými osobnostmi z oblasti byznysu, sportu nebo kultury a tématická videa například o jídle, autech nebo golfu Karolína Topolová, AAA AUTO Petr Průcha, hokejista a podnikatel

7 FINTV.cz – kampaň

8 FINTV.cz – nový vzhled – Landing page

9 FINTV.cz – jednoduchá registrace

10 FINTV.cz – nový vzhled - Homepage

11 Budeme se těšit na Vaše názory a podněty: Email: info@fintv.cz Telefon: 731 503 222 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Znalosti prodávají. FINTV – nezávislá internetová finanční televize FinTV je internetovou platformou určenou pro finanční poradce, kteří věří, že vždy."

Podobné prezentace


Reklamy Google