Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Chcete vědět, jak bez rizika uspět? Určitě oceníte vynikající možnosti, které se Vám odkryjí. Představíme Vám nyní novou, ověřenou a snadnou cestu k finanční.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Chcete vědět, jak bez rizika uspět? Určitě oceníte vynikající možnosti, které se Vám odkryjí. Představíme Vám nyní novou, ověřenou a snadnou cestu k finanční."— Transkript prezentace:

1 Chcete vědět, jak bez rizika uspět? Určitě oceníte vynikající možnosti, které se Vám odkryjí. Představíme Vám nyní novou, ověřenou a snadnou cestu k finanční nezávislosti, kterou nám nabízí společnost Canadian Diamond Traders (CDT). Společnost CDT je oficiálně registrována v americké a kanadské obchodní komoře, v centru světového obchodu, nikoliv v offshorových zónách jak se často stává. Společnost existuje již 30 let, ale ke stávajícímu prodejnímu systému přistoupila před několika lety, v roce 2005.

2 Produktem společnosti jsou diamanty Společnost je velkoobchodním dodavatelem diamantů na světovém trhu už řadu let. Základ prodeje se odvíjí od skutečnosti, že společnost těží diamanty z bohatých diamantových dolů Jižní Afriky a Indie. Zakladatelé společnosti jsou spoluvlastníky těchto diamantových dolů. V Africe, stejně jako v Indii, je velice levná pracovní síla, což dovoluje získat diamanty za velice nízké ceny. Pro společnost je to fakticky “kamení“. Kupuje “kamení“ a prodává diamanty. Společnost nakoupí “kamení“ například za 10-30 USD a prodá za 1000 USD, přičemž nachází spokojené zákazníky, protože na světovém trhu takový opracovaný “kámen“ může stát 2, 3, 5 i 10 tisíc USD.

3 Prodej kamenů za 1000 USD je vždy výhodný pro společnost a zároveň investice za tuto cenu je výhodná i pro klienta. Tato společnost tak nabídla velice jednoduchý a ojedinělý dostupný program prodeje, v němž má každý člověk možnost stát se sběratelem diamantů a dostat i do vlastnictví diamanty, které se doručují na jeho jméno a mimo to, pokaždé obdržet ještě odměnu ve výši cca 2.300 USD za provedenou práci, znovu a znovu. Diamant je velikosti 0,5 karátů. Některé jsou lehce zabarveny do světložluté nebo světlomodré barvy. Chceme zdůraznit, že diamanty se stávají Vašim vlastnictvím, stáváte se jejich sběratelem a pokud chcete, můžete je i dále volně prodat. Odměnu - za Vaši práci, tj. za doporučení/aktivaci - čerpáte platební kartou, kterou Vám společnost pošle doporučenou poštou na Vámi uvedenou adresu. Karta je vydaná zahraniční bankou a jmenuje se Master Card. Je použitelná v každém bankomatu, kde je uveden název Master Card. Brilianty nám doručuje z Kanady společnost DHL nebo i jiná podobná společnost.

4 Co je třeba dělat? Chci Vás upozornit, že tady nepotřebujeme nakoupit nějaký startovní balíček nebo platit vstupní poplatek. Nedostáváme prémie za to, že jsme pozvali lidi. Tento vysoce výnosný byznys, který děláme, má jedinou cestu – ÚSPĚCH a nyní se dozvíte proč! Potřebujeme si otevřít vlastní účet ve společnosti, který se jmenuje depozitní účet a složit na tento vlastní depozitní účet své peníze ve výši 520 USD. Když otevíráte účet ve společnosti, zadáváte své uživatelské jméno a heslo. Účet řídíte jen Vy, protože jste vlastníkem tohoto účtu. Počáteční vklad, který vkládáte na účet, můžete potom vyzvednout, tak jako to děláte podle smluvních podmínek v každé bance.

5 Prakticky každý člověk, který složil depozit, dostává místo u tzv. diamantového stolu. Kolem diamantového stolu je 15 míst. Ve spodní základně je 8 míst (dále pak 4, 2 a 1 místo, celkem 15 míst), každé z těchto 8 míst v základní řadě máte možnost obsadit, jsou rovnocenná. Konkrétní místo nemá vliv na to, jak rychle se budou Vaše možnosti dál vyvíjet. Nad spodní základnou je ostatních 7 míst z 15 možných. Těchto 7 lidí zasedlo ke stolu dříve než zbývajících 8 v základní řadě.

6 Nejedná se o síť a není třeba ji stavět. Na některém z míst může být člověk bydlící v Německu, na jiném místě ve Francii, jiný může být v Rostově na Donu, v Česku, v Americe, Itálii, Polsku, atd. Tito lidé jsou na sobě nezávislí a nemusí to být lidé ani Vámi pozvaní, mohou být z celého světa.

7 Schéma je jak v prostoru tak i v čase nezávislé a zdůrazňuji, že se nejedná o pyramidu systému, ale jen o pyramidální zobrazeni postavení u Diamantového stolu. Co se týká doby, můžeme si představit, že některý člověk je u společnosti 2 týdny, jiný 3 měsíce, jiný je tady 1 den a další člověk je ve společnosti již i 2 roky, ale i přesto se mohou setkat u jednoho stolu. To znamená, že tady je nepodstatný prostor ba i čas. Proto prosím zapomeňte systém, který jste znali u MLM nebo u jiných možností výdělku v minulosti.

8 Jak funguje toto schéma prodeje diamantů? Představíme si, že jeden z nich je právě ten, který Vás pozval a poskytl Vám tuto unikátní informaci. Vám se to zalíbilo, navštívili jste webovou stránku společnosti a otevřeli si svůj účet. Nemusíte se bát. Obdržíte veškeré materiály a naši plnou podporu, abyste věděli, jak máte vše přesně udělat. Za několik dnů, až peníze dorazí do společnosti, zjistíte, že se nacházíte v dolní osmičce.

9 Program postupně obsazuje místa zleva doprava. Ale mezitím například člověk, který bydlí v Paříži, také právě pozval dva známé do tohoto byznysu, i když správné by bylo říct do klubu sběratelů. Program je umístil např. na 1. a 2. místo, to znamená, že 1. a 2. místo je již obsazené, a tedy 3. místo je volné. Program Vám tedy přidělí toto volné 3. místo v základní osmičce.

10 Zde nic neriskujete. Nic nekupujete, dokud nevyděláte peníze! Těch 520 USD, které jste složili, jsou stále Vaše peníze! Vy dáváte jakoby zálohu na diamant, který si koupíte, jakmile dostanete odměnu.

11 Vám se tedy tato nabídka také líbí, hned jste kontaktovali přátele a známé, protože jim také přejete a sdělíte jim, že existuje unikátní možnost vydělat zajímavé peníze a ještě dostat i pěkné diamanty. Program pak Vašeho známého staví na další volné místo ve vstupní základní řadě. Sem do základní řady můžete postavit i sebe sama ještě jednou. To znamená, že můžete vzít pro sebe tolik míst, kolik chcete. Nikdo Vás neomezuje v počtu míst, ani v čase. Společnost CDT však umožní nová poziční místa pro další účastníky.

12 Za tímto účelem se plně zaplněný diamantový stůl - jak je níže uvedeno - rozdělí a partner / klient stojící na vrcholu této sestavy – ODCHÁZÍ - a dostane velmi lukrativní odměnu. tento člověk dostává odměnu Pokud se podíváte pozorně na daný model prodeje – vidíte, že člověk (na vrcholu) odchází, a pod ním zleva i zprava je jasně viditelná nová sedmička pozic jako podklad pro vznikající dva nové diamantové stoly a to tak, že se jim přidělí zdola – nová základní řada - nových 8 míst.

13 Poté co se tato nová osmička zase zaplní za účastí celého týmu, dostane odměnu vždy člověk, co se dostal na vrchol. To znamená, že v tomto systému prodeje dostane každý partner, co postoupí na vrchol, svou odměnu. Pokud se však odcházející partner rozhodl pracovat i dále v systému – je zařazen na volné místo dolů - do nové základní řady 1 - 8 ! Nejsou zde tedy lídři jako ve společnostech síťového marketingu, kteří jsou stále nahoře a motivují ostatní členy, aby byli aktivní, což je hlavní znak těchto sítí. Neplatí zde: čím vyšší obrat, tím více odměn pro ně!! Zde se nejedná o žádný měsíční obrat. Vy jen jednou vkládáte depozit (520USD), dostáváte se do dolní osmičky, splňujete určité podmínky a dostáváte odměnu.

14 Někdo tuto cestu projde za 4 dny, ano-jsou i takové případy, někdo za 1,5 – 2 měsíce (což je nejčastější), ale každopádně lidé pracují – předávají tuto svoji zkušenost dále a dostávají se postupně na vrchol a berou odměnu. 3.500 USD + 520 USD… Váš počáteční vklad. Celkem 4.000 USD. Chápete tu unikátní příležitost, že tento byznys je vlastně zdarma? Jakmile totiž dostanete svou odměnu, tak máte i svých 520 USD zpět. Nekupujete žádné vstupní balíčky ani neplníte měsíční obraty. Dáváte jen jednou “zálohu“ a první výdaje jsou jen část z Vaší velice lukrativní odměny!

15 Tento systém prodeje nepřipomíná leasing, není to kredit, kam nás ženou banky, to je načítací systém nákupů. Jsme zvyklí, že nás banky lákají, abychom vzali kreditní karty a koupili něco jako notebook, tady je naopak načítací systém, částka se shromažďuje, jeden se odmění a hned se celá sestava mění v čase a prostoru. Odměna 4000 USD je stanovena tak, aby Vám společnost mohla prodat diamant. V tento okamžik společnost dostává možnost prodat diamant, protože se nashromáždila určitá částka.

16 První co společnost udělá, je, že Vám prodá diamant za 1000 USD s prodejním dokladem na Vaše jméno a dodáním poštou DHL nebo Fedex na kteroukoliv adresu na světě, kde se zrovna nacházíte a sdělíte to společnosti. Diamant váží kolem 0,5 ct. Jeho maloobchodní cena je dnes ve skutečnosti 2.500 – 3.000 USD, ale společnost Vám jej prodává za velkoobchodní cenu 1.000 USD. Společnost prodá „kámen“, který koupila v Africe za méně než 1.000 USD, a ROZDÍL je zisk společnosti. To je to, co zajímá společnost, která vydělává jen prodejem diamantů.

17 Vše co zůstalo navíc, se Vám vyplatí na Váš soukromý osobní účet: 4.000 USD - 1.000 USD…………rež. hodnota BRILIANTU… 0,5ct ! Zůstatek ……… 3.000 USD …….…. který se Vám vyplatí na účet! Chápete, jaká je to nádherná a unikátní možnost – dostávat tuto sumu? a

18 Pochopitelně že jsou z toho i nějaké srážky – jaké? Bankovní karta na Vaše jméno stojí 100 USD, která je Vám zaslána poštou, 20 USD stojí poštovné, 80 USD samotná karta. Dále – společnost účtuje za dodání diamantu do Evropy celkem 60 USD (to je pojištění a poštovné). Toto také strhnou z Vaší odměny. V tento okamžik společnost dostala svůj zisk. Vy jste dostali svůj briliant a odměnu. Dohoda mezi Vámi a společností je nastavena dle zákona o internetovém obchodu. V elektronické dohodě je speciální políčko. Pokud odstraníte z něho křížek, vznikne úplné vyrovnání a můžete se rozloučit se společností. Pokud se Vám tato činnost i líbí - a líbí se povětšinou všem - program automaticky bez Vaší účasti odečte 520 USD jako Vaši novou reinvestici. Vy pak dostanete ne 3.000 USD, ale jen 2.320 USD. Takže dostanete diamant - společnost dosáhne zisku - dále k diamantu dostanete 2.320 USD a cyklus se stále opakuje – s Vámi nebo bez Vás!!

19 V tento okamžik začíná fungovat výhoda doporučení: Když dostanete odměnu a v případě, že jste reinvestovali, vždy půjdete k novému stolu. Přesně tam, kde v tento okamžik sedí člověk, který Vám podal o této skvělé příležitosti informaci. Tak je to nastavené proto, aby Váš byznys, Vaše kolekce diamantů nikdy nekončila. Abyste dostávali odměnu znovu a znovu…. Je tady program (1 + 2). Toto je jediná podmínka společnosti! To znamená, že každý člen diamantového stolu včetně mě v neomezeném čase určeném jen mnou......musí tuto unikátní příležitost doporučit jen 2 lidem, a to stačí jen 1x !!!

20 Doporučit - otevřít účet u společnosti a složit tam peníze. Upozorňuji: nejsme podnikatelé, nezúčastňujeme se v žádném článku řetězce nákupu a prodeje, neprodáváme diamanty a máme všichni dohodu přímo se společností. Společnost nás odměňuje jen za to, že jsme doporučili totéž jenom dvěma lidem. Shrnutí: dostanete odměnu a ocitnete se opět u nového stolu mezi dolními 8 lidmi a to u toho stolu, kde je partner, který Vás sem pozval. Znovu bude fungovat pravidlo 1+2 (Vy již doporučovat nemusíte, záleží jen na Vás). Dva lidé, které jste osobně pozvali, až budou šťastnými majiteli diamantů a odměn, se octnou u stejného stolu s Vámi. Oni tím znovu naplní Váš program 1+2. A pokud budou ti 2 lidé aktivní, nemusíte nabízet tuto možnost nikomu dalšímu. A celý team se začíná točit a po každém ukončení cyklu dostává „KONČÍCÍ“ dolary a diamanty, znovu a znovu.

21 Pokud byste se obávali, že budete na svůj diamant a odměnu čekat dlouho, tak i pro Vás existuje řešení. můžete na na svůj účet složit rovnou 1000USD do 2-3 týdnů dostanete svůj diamant domů už s diamantem u Vás doma sedáte k diamantovému stolu a míříte za odměnou po dosažení vrcholu stolu již dostanete pouze odměnu Toto řešení je jednou z možností pro lidi, kteří mají dostatek finančních prostředků a nechtějí čekat, až dojdou na vrchol stolu. Samozřejmě je to jen možnost a ne povinnost. Někdo toho využije a někdo zvolí cestu jako většina a start zahájí s depozitem 520 USD.

22 Proč společnost vymyslela tento systém prodeje? Produkt je pěkný, unikátní, ale není produktem denní spotřeby. Není to mléko nebo chléb, nestojí se na něj fronty lidí. Proto bylo třeba vymyslet takový plán prodeje, který umožňuje vložit ne tak velký vklad, dostat pěkný diamant za velkoobchodní cenu a peníze navíc. Připomínám taky, že prodej produktu se uskutečňuje okamžikem, kdy se zavírá cyklus stolu a člověk dostává odměnu. Proto není v zájmu společnosti činit překážky k cíli účastníků. Čím více lidí se dostane k cíli, tím více diamantů společnost prodá. Toto je systém prodeje 21. století. Společnost a sběratelé pracují jako tým.

23 Čím více lidí uzavře své cykly, tím více diamantů společnost prodá. Proto když někdo nedokáže pozvat 2 lidi, společnost mu daruje jednoho člověka. Pokud jste se dokázali dostat až sem a dostali od společnosti člověka, vezměte si ještě 1 svoje místo v dolní osmičce a dostanete se k cíli sám. Společnost postrkuje, abyste co nejrychleji dostali odměnu, a Vám mohla prodat diamant a dostat zisk. Na závěr ještě několik detailů: Nejsou zde žádní lídři, všichni jsou ve stejné pozici.

24 Odměny a diamanty dostávají všichni. Lišíme se jen rychlostí obchodu. Někdo může rychleji a častěji dostávat odměnu, jiný pomaleji a méně často ale jistě a určitě. A neexistuje tady, abyste se styděli podívat se do očí lidem, které jste pozvali do této společnosti. Úspěch je garantovaný, jen musíte splnit povinnost 1+2. Mimo to společnost garantuje vrácení peněz. Upozorňuji, že peníze se vrací jen v případě, že jste během roku splnili povinnost 1+2, ale během druhého roku z nějakého důvodu nedosáhli cíle, a proto nemáte odměnu. Například jste napsali několikrát sami sebe a vznikla zácpa. Proto není třeba, jako v některých MLM-společnostech, registrovat celou rodinu a příbuzenstvo. Můžeme vzít 1, 2 nebo 3 místa a rozvíjet je, zvát lidi a informovat o této možnosti. Je běžné, že mnozí dostávají odměnu 4-5 krát měsíčně (např. při pozvání 16 lidí za rok), ale jsou i lepší. Jedna důchodkyně z Austrálie pozvala během půl roku 43 lidí a dostává odměnu, dolary plus diamanty - každý den. Dokážete si představit, jaký je to pro ni ekonomický růst?

25 Závěrem je nutné poznamenat, že máme unikátní, exkluzivní a vynikající produkt! Pokud vstoupíme do společnosti, jejímž produktem je kosmetika, doplňky stravy, spodní prádlo, disky nebo počítačové programy, potřebujeme ten produkt vysvětlovat a nabízet lidem, aby jej vyzkoušeli, snědli, použili, apod. Tady je tak pěkný produkt, že nepotřebujeme nic vysvětlovat. Diamant je i v Africe diamantem! Karta Master Card je i v Africe kartou Master Card! Obchod máme vždy s sebou: vědomosti v hlavě, bankovní karta v ruce, diamant v kapse!

26 Nepotřebujeme sklad, neexistuje prošlá doba, ceny za diamanty jen rostou, neexistuje nikdo, kdo chce vrátit diamant. Nemusíme dodávat zboží. Společnost to zadala firmám DHL, Fedex, které mají k tomu povolení. V podstatě se nezúčastňujeme ničeho, jen dáváme doporučení. Rádi Vám se vším pomůžeme a také ujasníme.

27 Jednoduší výdělek, než ve společnosti CDT Inc., už opravdu neexistuje. Fakta jako jsou: 30 let společnosti na trhu 5 let fungující originální prodejní systém po celém světě dokonalý produkt provize ve výši 50 000 kč žádné riziko neúspěchu jsou jasnými argumenty pro zahájení spolupráce. YES

28 Položím vám otázku: Kolik dalších zájemců potřebujete zaregistrovat abyste v jiném MLM dosáhly příjmu alespoň 10 000 Kč? V CDT stačí 2 a máte 50 000 Kč. Společnost CDT Inc. expandovala do ČR v lednu 2009 a nabízí lidem jednoduchý způsob, jak se dostat z finanční tísně, zvláště v dnešním období krize. Je pouze na Vás zda toho chcete využít…

29 „Peníze jsou šestým smyslem, umožňujícím plně těžit z ostatních pěti“

30 Canadian Diamond Traders Inc. Toronto Head Quarters, 5145 Steeles Ave. W., Suite D802 Toronto Ontario M9L 1R5 Telephone: 416-742-2289 www.candiamonds.com Gem Scan Internatioal Inc 27 Queen Street East, Toronto, ON M5C 2M6 Telephone : 416-868-6656 www.gemscan.com Gemological Institute of America (GIA) World Headquarters, The Robert Mouawad Campus, 5345 Armada Drive, Carlsbad, California 92008 Telephone: 760-603-4000 www.gia.edu Kontakty na společnosti

31 Michal Beneš Telefon: +420 731 88 55 56 Email: michal.benes@centrum.czmichal.benes@centrum.cz Skype: benesmichal1 ICQ:221-263-686 Michael Smejkal Telefon: +420 777 74 34 64 Email: michal.hypo@seznam.czmichal.hypo@seznam.cz Kontaktní osoby Mějte se moc hezky a ať se Vám daří, ať už se rozhodnete jakkoliv. P. S. Sejdeme se NA VRCHOLU!


Stáhnout ppt "Chcete vědět, jak bez rizika uspět? Určitě oceníte vynikající možnosti, které se Vám odkryjí. Představíme Vám nyní novou, ověřenou a snadnou cestu k finanční."

Podobné prezentace


Reklamy Google