Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:"— Transkript prezentace:

1 Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření: 6. 5. 2013 Autor: Mgr. Pavel Navrátil Určeno pro předmět: Informační a komunikační technologie Tematická oblast: Práce se standardním aplikačním programovým vybavením textový editor Obor vzdělání: Masér sportovní a rekondiční (69-41-L/02) 2. ročník Název výukového materiálu: Týmová práce, revize Popis využití: Výukový materiál s úkoly pro žáky s využitím dataprojektoru, notebooku Čas: 15 minut VY_32_INOVACE_ICTM23360NAV

2 TÝMOVÁ PRÁCE, REVIZE Motto: Prosím o připomínky… (ale šéfem jsem tady JÁ)

3 PŘÍKLADY z praxe Revizi (kontrolu) potřebujeme tam, kde chceme původní dokument, nebo návrh upravovat (dopisovat, škrtat, vypouštět a pozměňovat) a chceme mít přehled o těchto změnách, eventuálně o tom, kdo jakou změnu navrhl nebo provedl Návrh programu porady, jednání Plán práce Plán výletu, exkurze Závěrečná zpráva

4 Revize a další činnosti s tím spojené mají samostatnou kartu Změny můžeme oKomentovat Sledovat Přijmout (zamítnout) – podle pravomocí Porovnat dokumenty Omezit úpravy Karta REVIZE JAK na to?

5 Na kartě Revize zapneme Sledovat změny Musíme si určit, který dokument chceme vidět Změny můžeme odmítnout přijmout Sledování změn JAK na to?

6 Tento dokument posíláme dalším účastníkům k vyjádření Původní verze – bez značek JAK na to?

7 V pravé části vidíme změny Pomocí svislých úseček vlevo vidíme, kde došlo ke změnám Na komentář můžeme reagovat dalším komentářem Původní verze – se značkami JAK na to?

8 Vpravo vidíme, co bylo změněno, zde odstraněno „Slovan“ a nahrazeno „Bohemia“ Finální verze se značkami JAK na to?

9 FINÁLE Závěrečná podoba Plánu výletu po (ne)schválení připomínek Toto je verze pro tisk, kde se poznámky netisknou

10 NABÍDKY, upřesnění, volby Komentáře jednotlivých účastníků diskuse si můžeme prohlížet, nebo je také odstranit Navrhované změny lze Přijmout Odmítnout Někdo ale musí být za výsledek ODPOVĚDNÝ (ředitel, náměstek, vedoucí)

11 SHRNUTÍ, opakování, dotazy Revize slouží ke sledování změn zprávy (musíme zapnout) Dokument odešleme dalším osobám k přečtení a úpravám Komentáře můžeme vložit i okomentovat Můžeme sledovat i další zásahy do dokumentu (formátování, dopisování, mazání) U dokumentů můžeme omezit úpravy Můžeme vidět původní dokument (s úpravami) i konečný (s úpravami) Změny můžeme přijmout, nebo odmítnout Poslední slovo má ODPOVĚDNÁ OSOBA

12 1) Upravte přiložené soubory Pozvánka na členskou schůzi První bod „+ doplnění programu“ Druhý bod – odstraňte „, nejdéle však na 2 funkční období.“ Čtvrtý bod – navrhněte (v komentáři) Janu Krátkou Sedmý bod – (komentář) Vodovodní potrubí je v havarijním stavu  Závěrečná zpráva o projektovém týdnu Počet žáků byl 549 ze 17 škol Doplňte projektový tým o Mgr. Petra Nováčka U plánovaného výletu do Drážďan navrhněte i návštěvu Zwingeru (galérie) a Pirny (město). Pirnu ale (z časových důvodů) neschvalte. 2) Výsledek práce ulož pod názvem tym_revize a zašli emailem vyučujícímu. ÚKOL(y)

13 CITACE a zdroje MS Office 2010. 2010.


Stáhnout ppt "Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba příspěvková organizace Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:"

Podobné prezentace


Reklamy Google