Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a."— Transkript prezentace:

1

2 K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a nemůžete usnout ?

3 K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a nemůžete usnout ?

4 KOUDELKOUDEL

5 tak vstaňte a pojďte s námi a na světě bude KOUDEL

6 Už Vás unavuje zachraňovat svět, protože se svině nedá? Pokoušeli jste se změnit politiku a bylo to naprosto marný? Připadáte si jako ve válce, když bojujete za světový mír ? Křičíte, že nechcete rakety a radary a přitom je jich čím dál víc? Víte, že máte pravdu, ale nikdo Vás neposlouchá? Máte po krk snahy spasit lidstvo? Možná je načase užít si trochu srandy. Proto tvoříme KOUDEL

7 KOUDEL …a základní otázky lidstva: Jak se změní oběžná doba planety, když jí zasypeme miliardou tun koudeli? Existuje nějaký živočišný druh, který se koudelí živí? Dá se koudel využít pro válečné účely? Kolik koudeli je třeba k získání Nobelovy ceny míru? Co kdybychom koudelí ucpali úžinu Bospor? Má žvýkání koudeli nějaké psychosomatické účinky? Zřejmě ano…

8 VŠICHNI JSME GOGO

9 Horory s Bohem www.humanitysteam.cz


Stáhnout ppt "K ráčíte a nevíte kam? O bcházíte věci místo abyste je překročili? U vidíte že se vše změní ! D éle už čekat nemusíte ! E voluce pokračuje ! L ežíte a."

Podobné prezentace


Reklamy Google