Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

 Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla 1 194 obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: " Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla 1 194 obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí."— Transkript prezentace:

1

2  Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla 1 194 obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí najdete ve vížce 700 m n.m. Obec Poniklá získala své jméno podle říčky s jménem,,Poniká‘‘ a však se tato říčka na některých místech ztrácí, a jinde objevuje.  Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla 1 194 obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí najdete ve vížce 700 m n.m. Obec Poniklá získala své jméno podle říčky s jménem,,Poniká‘‘ a však se tato říčka na některých místech ztrácí, a jinde objevuje.

3  Hasičský sbor v obci Poniklá byl založen před 125 lety. Sbor dobrovolných hasičů čítá v současné době 158 dospělých členů a 58 mladých hasičů.  A za dobu existence sboru dobrovolných hasičů získalo spoustu úspěchů nedávno to bylo kvalifikování se do Francie na Olympiádu ve městě Mulhouse.

4 Trenéři:Členi týmu:

5

6 AUTOR :


Stáhnout ppt " Poniklá se nachází v okrese Semily v Libereckém kraji.  Obec roku 2010 měla 1 194 obyvatel. Část obce se rozkládá v údolí řeky Jizery.  Poslední obydlí."

Podobné prezentace


Reklamy Google