Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY."— Transkript prezentace:

1 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY

2 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1 ZÁKLADNÍ TYPY OZUBENÝCH SOUKOLÍ

3 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.1 Čelní soukolí (přímé zuby)

4 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.2 Čelní soukolí (přímé zuby,vnitřní ozubení)

5 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.3 Čelní soukolí (šikmé zuby)

6 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.4 Čelní soukolí (šípové zuby)

7 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.5 Čelní soukolí (dvojnásob šikmé zuby)

8 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.6 Kuželové soukolí (přímé zuby)

9 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.7 Kuželové soukolí (šikmé zuby)

10 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.1.8 Šnekové soukolí (válcový šnek, globoidní kolo)

11 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2 ZÁKLADNÍ TYPY PŘEVODOVEK

12 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1 Planetová převodovka

13 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1.1 Uložení hnací hřídele planetové převodovky

14 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1.2 Uložení hnané hřídele planetové převodovky

15 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1.3 Vnitřní stavba převodovky ( pohled zleva)

16 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1.4 Vnitřní stavba převodovky (pohled zprava)

17 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1.5 Skladba uložení planetového kola

18 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.1.5 Schéma převodovky

19 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.2 Šneková převodovka

20 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.2.1 Vnitřní stavba (zleva)

21 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.2.2 Vnitřní stavba (zprava)

22 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.2.3 Soukolí a hřídele

23 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.2.4 Soukolí a hřídele složené

24 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3 Čelní dvoustupňová převodovka (pohled zleva)

25 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3.1 Čelní dvoustupňová převodovka (pohled zprava)

26 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3.2 Čelní dvoustupňová převodovka (bez víka)

27 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3.3 Čelní dvoustupňová převodovka (vnitřní ložiska)

28 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3.4 Čelní dvoustupňová převodovka (víko kompletní)

29 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3.5 Čelní dvoustupňová převodovka (dno skříně kompletní)

30 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 2.2.3.5 Čelní dvoustupňová převodovka (kompletní převody)


Stáhnout ppt "Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. STAVBA A PROVOZ STROJŮ 2. OZUBENÉ PŘEVODY."

Podobné prezentace


Reklamy Google