Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Poslání Nu Skin® „Naším posláním je být sílou konající dobro po celém světě, dávajíce lidem příležitost ke zlepšení svých životů pomocí rentabilních obchodních.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Poslání Nu Skin® „Naším posláním je být sílou konající dobro po celém světě, dávajíce lidem příležitost ke zlepšení svých životů pomocí rentabilních obchodních."— Transkript prezentace:

1

2 Poslání Nu Skin® „Naším posláním je být sílou konající dobro po celém světě, dávajíce lidem příležitost ke zlepšení svých životů pomocí rentabilních obchodních možností, inovativních produktů a život obohacující a povznášející kultury.” Iniciativa Nourish the Children® (NTC) spojuje Nu Skin® s rozsáhlou celosvětovou silou distributorů při výživě hladových dětí na celém světě.

3 Jedinečný koncept záchrany dětí
V roce 2002 založila společnost Nu Skin® iniciativu NTC jako způsob, který pomůže ukázat na epidemický problém hladu na celém světě. NTC je humanitární iniciativa ziskové společnosti Nu Skin Enterprises a společného podniku s vybranými veřejnými charitami. NTC však není charita. Inovativní koncept: NTC prodává vysoce výživné jídlo – VitaMeal – a posléze veškeré nákupy daruje třetí straně - neziskovým organizacím specializujícím se na distribuci jídla lidem trpícím podvýživou a hladomorem.

4 Uznávaná po celém světě
Uznání pro jedinečnou iniciativu Nourish the Children® společnosti Nu Skin®, v roce 2007 uděleno Americké podnikatelské ocenění za: Nejlepší program firemní sociální odpovědnosti Americká podnikatelská ocenění, tzv. Stevies, se udělují společnostem, bez ohledu na jejich typ a velikost, a osobám za nimi stojící. Stevies dále oceňují pozoruhodné výkony na pracovišti na celém světě.

5 Proč to děláme? Každých 6 vteřin umírá jedno dítě na podvýživu.
Dohromady to představuje 5 000 000 dětí každý rok.   Nu Skin Enterprises nabízí distributorům a zákazníkům příležitost opravdu změnit život trpících dětí.

6 Prokažte ten rozdíl S VitaMeal můžete přerušit cyklus chudoby a zachránit miliony dětí před podvýživou.

7 Cyklus chudoby Nedostatek výživného jídla Past chudoby & negramotnosti
Nedostatek vitamínů Infekce a průjem > neschopnost přijímat živiny Neschopnost učit se a pracovat Rostoucí podvýživa

8 VitaMeal – více než pouhé jídlo
VitaMeal vyvinuli vědci společnosti Pharmanex® a odborník na dětskou podvýživu ve třetím světě speciálně pro podvyživené děti. Poskytuje optimální vyváženost kalorií, bílkovin, tuků, sacharidů, vitamínů a minerálů, kterou podvyživené děti potřebují proto, aby mohly růst a maximálně rozvíjet své schopnosti. VitaMeal je distribuován prostřednictvím uznávaných charitativních organizací, jež mají infrastrukturu potřebnou k efektivní realizaci dodávek.

9 VitaMeal – přerušení cyklu chudoby
25 vitamínů a živin Únik z pasti chudoby Pracovní příležitosti Zdravá mysl a tělo Vzdělání díky školnímu stravování

10 Programy školního stravování
Školní stravování využívá dárcovství VitaMeal: děti docházejí do škol za teplou stravou výživa pro mysl i tělo vysoký růst počtu dívek schopných docházet do školy Síla vzdělávání dívek: vzdělané dívky méně často rodí v době dospívání vzdělané matky vzdělávají své děti vzdělané matky přeruší cyklus negramotnosti a chudoby vzdělané matky mohou zachránit společnost

11 Aktivní partner – Feed the Children®
hlavní globální partner NTC mezinárodní, nezisková, nedenominační křesťanská organizace poskytující pomoc lidem v nouzi třetí největší mezinárodní charita ve Spojených státech odhodláni každoročně distribuovat miliony kilogramů potravy rodinám ve více než 60 zemích

12 NTC je mostem mezi vašimi dary a charitami.
Jak NTC funguje? NTC je mostem mezi vašimi dary a charitami. VitaMeal distribuuje Feed the Children® a další uznávané organizace mezinárodní pomoci. Přispěvatelé provedou „virtuální“ nákup VitaMeal prostřednictvím NTC. VitaMeal je vyráběn v továrnách v Malawi a v Číně za použití místní zemědělské produkce a místní pracovní síly. Hladovějící děti žijí!

13 V čem je NTC jiná NTC se od organizací mezinárodní pomoci liší následujícími způsoby: NTC není charita. Je to zisková humanitární iniciativa řízená ziskovou společností Nu Skin Enterprises. Přispěvatelé darují potravinový produkt, ne peníze. Celý dar se dostane potřebným. Spolupracujeme s uznávanými organizacemi mezinárodní pomoci. Přispěvatelé jsou finančně odměněni za svůj humanitární dar. VitaMeal se vyrábí v Malawi a v Číně, tím podporuje růst místního hospodářství. Poskytujeme podrobné informace, obrazovou dokumentaci, zprávy a videa z projektů na různých místech.

14 Malawi – vřelé srdce Afriky
Z 13,9 milionů obyvatel Malawi jsou 2 miliony sirotci.       Průměrná délka života je 44 let. 30% dětí zemře ještě před pátým rokem života kvůli: podvýživě AIDS 90% obyvatelstva žije na venkově.

15 Více než pouhé stravování....
Nejde jen o rozdávání jídla, ale o pomoc Malawijcům vytvořit pro sebe a svou rodinu lepší budoucnost prostřednictvím programů rozvoje zemědělství. Již od roku 2004 spolupracují NTC a Malawi Project na dlouhodobé pomoci prostřednictvím rozvojových projektů částečně financovaných společností Nu Skin®. Evropa směřuje své snahy a zdroje do jedné destinace: Malawi.

16 Výrobní závod VitaMeal v Malawi
Společnost Nu Skin® poskytla polovinu finančních prostředků pro stavbu výrobního závodu na VitaMeal v malawijském Lilongwe. Druhá polovina finančních prostředků byla poskytnuta ve formě půjčky Napoleonu Dzombemu, správci závodu. Vědci společnosti Pharmanex® přizpůsobili složení VitaMeal, aby vyhovovalo tradiční malawijské stravě a dostupným místním plodinám. Dále proškolili personál závodu. Závod patří Malawijcům a poskytuje nepřetržitou hodnotu obyvatelům Malawi. Závod byl otevřen v roce 2004.

17 Aktivní partneři v Malawi
Malawi Project Charitativní organizace z USA, která obyvatelům Malawi poskytuje potravinovou pomoc, zdravotní péči, vzdělávací programy a programy pro rozvoj zemědělství. Napoleon Dzombe Je rodilým Malawijcem, který svůj domov opustil jako mladík s pouhými 3 americkými dolary v kapse a upozorněním svého otce, aby pomáhal svým lidem. Stal se z něj úspěšný obchodník a začal poskytovat potravu potřebným lidem ze svého domova. Nyní spolupracuje s Malawi Project, spravuje závod na VitaMeal a dohlíží na distribuci balení VitaMeal tisícům podvyživených dětí.

18 Ohromující výsledky Závod na VitaMeal vyrábí více než 2,4 milionu jídel měsíčně, čímž poskytuje životně důležitou výživu Malawijským sirotkům.   Místní výroba vytváří pracovní místa pro přibližně 400 lidí. Místní zemědělci mají odbyt pro svou produkci. Poskytování VitaMeal do škol přitahuje do škol děti, které by jinak musely pracovat, aby uživily svou rodinu. Místní výroba znamená minimální náklady na dopravu, čímž uvolňuje další finanční prostředky na jiné humanitární snahy.

19 Distribuce VitaMeal Distribuce se děje prostřednictvím sirotčinců, dětských center, nemocnic, škol... Přímá distribuce do vesnic ve většině případů zůstávají sirotci u své rodiny na vesnici jednou měsíčně se VitaMeal distribuuje za pomoci náčelníků místních vesnic každé potřebné dítě obdrží kupón, který může vyměnit za jedno balení VitaMeal, které jim po dobu jednoho měsíce poskytne teplé jídlo každý den

20 Jak se můžete účastnit i Vy
Koupí balení VitaMeal: 1 darované balení = 30 jídel 2 darovaná balení = 60 jídel 5 darovaných balení = 150 jídel Dárcovství prostřednictvím programu ADR: dlouhodobá pomoc – jediný způsob, jak dětem pomoct získáte produktové body – na produkty Nu Skin® zdarma kvalifikujte se na velvyslance NTC

21 Nu Skin® navýší Váš dar Doplňující program:
Pokud zakoupíte 5 balení VitaMeal, Nu Skin Enterprises k němu přidá šesté balení. Za každých osm balení VitaMeal zakoupených kdekoli na světě daruje Nu Skin Enterprises další balení, které zachrání další potřebné dítě.

22 Změňte budoucnost Malawijských zemědělců
Příspěvek na vesnici Mtalimanja nadace Nu Skin Force For Good Foundation® dar 0,25 amerických dolarů z každého balení VitaMeal školicí zemědělský program farmy se učí samostatnosti a nezávislosti

23 Distributoři Nu Skin® přispěli ke zlepšení v roce 2009
V roce 2009 věnovali přispěvatelé NTC podvyživeným dětem více než 26 milionů jídel. Díky doplňujícímu programu společnosti Nu Skin Enterprises byla NTC schopna rozdat další tři miliony jídel.

24 EMEA přispívá ke zlepšení
Evropa své snahy a zdroje soustředí do jedné destinace: Malawi. V roce 2009 darovali evropští přispěvatelé 2,5 milionu teplých jídel potřebným dětem v africkém Malawi.      Maďarsko darovalo nejvíce, více než 746 tisíc jídel, těsně následováno Norskem a Švédskem.  EMEA: region Evropa, Blízký východ a Afrika.

25 Země těžící z VitaMeal Od založení NTC bylo darováno více než 175 milionů jídel těm, kteří je potřebují nejvíce.

26 „NTC může být jen 5% toho, co děláme, ale je 95% toho, kým jsme“
-- Blake Roney Předseda představenstva Nu Skin Enterprises


Stáhnout ppt "Poslání Nu Skin® „Naším posláním je být sílou konající dobro po celém světě, dávajíce lidem příležitost ke zlepšení svých životů pomocí rentabilních obchodních."

Podobné prezentace


Reklamy Google